Uslovi korišćenja

KORIŠĆENJEM BILO KOG DELA HOROSKOPIUS.COM PORTALA I SVIH NJEGOVIH DELOVA (U NASTAVKU SAMO HOROSKOPIUS), AUTOMATSKI PRIHVATATE SVA AKTUELNA PRAVILA KORIŠĆENJA. KORISNICI SU DUŽNI DA REDOVNO ČITAJU PRAVILA KORIŠĆENJA, TE SE SMATRA DA SU KORISNICI KONTINUIRANIM KORIŠĆENJEM HOROSKOPIUS PORTALA, ILI BILO KOJEG NJEGOVOG DELA, U SVAKOM TRENUTKU UPOZNATI S AKTUELNIM PRAVILIMA KORIŠĆENJA, TE DA SU IH RAZUMELI U CELOSTI. NI JEDAN DEO HOROSKOPIUS PORTALA NE SME SE KORISTITI U NEZAKONITE SVRHE, NI ZA PROMOVISANJE ISTIH.

HOROSKOPIUS Portal

HOROSKOPIUS posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja portala. Svi posetioci imaju pravo da koriste sadržaje HOROSKOPIUS portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. HOROSKOPIUS portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, plaćenih sadržaja i sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

HOROSKOPIUS sadržaje objavljuje u dobroj nameri.

Sve sadržaje HOROSKOPIUS portala koristite na vlastitu odgovornost i HOROSKOPIUS se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup HOROSKOPIUS portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

RSS

HOROSKOPIUS pruža vlasnicima sajtova besplatne RSS feed-ove, kako bi naš sadržaj mogli postaviti i na svoje sajtove. Kada vlasnici sajtova preuzmu RSS feed sa HOROSKOPIUS portala, obavezno moraju navesti link ka izvoru, odnosno ka HOROSKOPIUS portalu, inače će se smatrati da je došlo do povrede autorskih prava.

Autorska prava

HOROSKOPIUS polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava HOROSKOPIUS portala i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (HOROSKOPIUS, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je HOROSKOPIUS povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

HOROSKOPIUS sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. HOROSKOPIUS linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

HOROSKOPIUS štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. HOROSKOPIUS se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

HOROSKOPIUS može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke HOROSKOPIUS koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

HOROSKOPIUS obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

HOROSKOPIUS se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila HOROSKOPIUS portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

YouTube

HOROSKOPIUS može da objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.

Video fajlovi koji su označeni kao "Related" postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji HOROSKOPIUS nema niti može imati uticaja. Samim tim HOROSKOPIUS nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

Modifikovanje i promene pravila

HOROSKOPIUS zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama HOROSKOPIUS može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na HOROSKOPIUS portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.