Lavovi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Spremite se da doživite frustrirajuće romantične interakcije ovog meseca, Lavovi, jer se Merkur 1. aprila okreće retrogradno u vatrenom znaku Ovna, što znači da ćete imati lošu kontrolu impulsa. Samo zato što želite nešto ne znači da to automatski i dobijate, a ukoliko se budete ponašali kao da polažete sva prava na to, to može biti neprijatno na mnogo nivoa i načina. Kako se finansijska boginja Venera takođe udružuje sa aktivnim Ovnom u vašoj kući ekspanzije 4. aprila, neke odlične prilike za investiranje će vam preprečiti put. Vaš ljubavni život će zbog toga verovatno biti u pozadini, dok budete više obraćali pažnju na to kako da diversifikujete svoju imovinu i povećate svoja primanja. Međutim, ukoliko sada obezbedite finansijsku sigurnost, to će pomoći vašem ljubavnom životu na duge staze. 29. aprila, Venera prelazi iz reaktivnog Ovna u strpljivog Bika, unoseći više smirenosti i strukture u vaš ljubavni život. Ukoliko su stvari bile užurbane u poslednje vreme, sada je vreme da se opustite i vratite rutini koja funkcioniše. Uobičajeni romantični sastanci ne moraju biti dosadni. Sve je u vašem stavu.

Za parove:

Vaša narav lako će vas moći nadvladati dok se Merkur okreće retrogradno u Ovnu počevši od 1. aprila, ali govorenje i činjenje stvari koje zapravo ne mislite brzo će vas dovesti do žaljenja. Vežbajte da se udaljite od situacije kada razgovori sa partnerom počnu da se zahuktavaju. Četvrtog, vaše finansije biće u centru pažnje dok novčana diva Venera prelazi u impulsivnog Ovna i stavlja vas oboje u mentalitet „troši, troši, troši.“ Ukoliko imate novca u banci, zajednička kupovina može biti zabavna. Međutim, ako živite od plate do plate, pokušajte da izbegnete potrošnju na stvari koje sebi ne možete priuštiti. Postoji razlika između onoga što želite i onoga što vam zaista treba. 29. aprila, Venera napušta smelog Ovna i ulazi u konzervativnog Bika i vaš sektor javnog priznanja, pomažući vam da se fokusirate na obavljanje posla bez mnogo drame (što je za vas neuobičajeno). Sada ćete imati udobnost vašeg partnera ili porodice na umu i biti spremni da učinite sve što je potrebno da biste ih održali finansijski stabilnima i obezbeđenima. Bravo, Lavovi!

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Lavovi

Lav mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Lava

Lav mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Lava

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Lava

Svi su obavešteni kada moćni lav ulazi u centar pažnje. Dobar razlog za privlačnost je ključna reč za dramatičnog, kreativnog i društvenog lava. Vatrenom i samouverenom, lavu je izuzetno teško odoleti. Lav će doneti puno...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.