Rakovi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Rakovi, ovog meseca, vaše veštine su vaš najbolji adut.

Mlad Mesec je u Raku 5. jula, kada započinjete svoju lunarnu godinu, što znači da što više novih stvari sada uradite, više novca ćete zaraditi u narednih dvanaest meseci. Potražite nove finansijske prilike. One su svuda oko vas.

Mars se udružuje sa Uranom u Biku, 15. jula. Prijateljstvo bi tada moglo prerasti u sjajno poslovno partnerstvo. Ova osoba se možda dobro razume u biznis ili radi za kompaniju za koju vi želite da radite. Neki prijatelj bi vas danas mogao iznenaditi otvaranjem velikih vrata za vas.

Dvadeset i prvi jul donosi nam pun Mesec u Jarcu. Rakovi, vi i vaš partner biste tada mogli imati ozbiljan razgovor o vašoj karijeri. Takođe je moguće da vaš partner ima pred sobom karijernu priliku koja bi potencijalno mogla poremetiti vašu porodicu ili vaš odnos. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati nekoga ko je zainteresovan i za biznis i za zadovoljstvo.

Dvadeset i drugog, Sunce ulazi u znak Lava i pravi opoziciju sa Plutonom u Vodoliji. Pravo bogatstvo se stvara dinar po dinar, kroz složenu kamatu tokom vremena. Danas biste mogli videti to u akciji dok otkrivate novu poslovnu priliku. Mala pobeda koju ostvarite danas bi se mogla višestruko isplatiti u budućnosti.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Rakovi

Rak mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Raka

Rak mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Raka

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Raka

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.