Rakovi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Rakovi, ovog meseca sve teče u novom pravcu. Merkur u Ovnu 1. aprila okreće se retrogradno, a 8. aprila je u istom znaku pomračenje Sunca. U vašoj kompaniji bi u ovom periodu moglo da dođe do važne najave. Možda ju je kupila druga kompanija ili prolazi kroz loš kvartal. Moglo bi doći do povećanja obima zapošljavanja u jednom sektoru, a otpuštanja u drugom. Sada bi moglo biti mnogo promena.

Dvadesetog, Jupiter se udružuje sa Uranom u Biku, a promene u vašoj karijeri se nastavljaju. Sada je dobro biti fleksibilan. Možda će vam biti dodeljene nove dužnosti ili bi se organizaciona struktura mogla potpuno revidirati.

U Škorpiji je pun Mesec 23. aprila, a Merkur se okreće direktno dva dana kasnije. Rakovi, možda ćete u ovom trenutku biti zainteresovani za investiciju koja je malo rizičnija nego one koje obično birate. Možda dolazi iz veoma dobrog izvora, ali bi bilo mudro da budete oprezni.

Tridesetog, Mars ulazi u znak Ovna, gde će ostati do 8. juna. U to vreme imaćete snažnu energiju oko sebe kada je u pitanju karijera. Vidljiviji ste i izdižete se na vrh gomile. Možete dobiti priliku za novi posao ili proširiti trenutni.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Rakovi

Rak mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Raka

Rak mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Raka

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Raka

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.