Vodolije - Godišnji Horoskop

Image

Vodolije, pošto je ambiciozan Saturn ove godine u pratnji Riba, u centru pažnje biće vaša kuća novca, što vam daje priliku da se usredsredite na osećaj sopstvene vrednosti i svoje finansije. Vaš glavni cilj 2024. godine biće da postanete ozbiljniji i organizovaniji u ovim oblastima vašeg života.

Iako vaš prozračni, buntovni znak voli da bude ekstreman, povratak osnovama više će se isplatiti u ovom periodu nego pokušaji da budete preterano kreativni. U korak sa time, primećujemo da je vaša inovativna matična planeta Uran ove godine ponovo pod uticajem prizemljenog Bika, koji promoviše promene malim koracima.

Strpljenje će vam biti potrebno kad god pokušate da napravite nekoliko koraka napred, jer iako ova zemljana energija ima pozitivan uticaj, ona se ne kreće brzo. A, kada je reč o usporavanjima, retrogradni ciklus Urana trajaće od početka septembra, pa sve do kraja godine, što će biti introspektivno vreme, idealno da razmislite o tome šta se sve dogodilo tokom godine - gde ste možda pogrešili ili koje biste stvari možda uradili drugačije.

Veoma ste dobri u pronalaženju neobičnih, inovativnih načina da rešavate izazove, ali strpljenje će vam i dalje biti potrebno. Sporo i stabilno pobeđuje u trci ove godine.

Postoji ciklus punog Meseca u vašem jedinstvenom znaku u avgustu koji treba uzeti u obzir, uglavnom zbog njegove povezanosti sa prirodnim završecima. Niste preterano zavisan i emotivan znak, tako da vam konačnost stvari koje se završavaju tokom ove lunacije verovatno neće smetati, svakako ne na duži period.

Stavljanje više fokusa na ono što ste dobili nego na ono što ste izgubili je ono što će vas sprovesti kroz ovaj potencijalno stresni perod bez kajanja ili dugotrajnog bola

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vodolije

Vodolija godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Vodolija godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vodolije

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.