Zmaj - Mesečni Kineski horoskop

Image

Zmajevi, ovog meseca nove stvari donose vam sjajne mogućnosti. U četvrtak, 4. aprila, počinje mesec Jang zemljanog Zmaja i označava početak vaše lunarne godine. Pošto je ovo godina Zmaja, sledeće četiri nedelje su vaše vreme za dvostruku sadnju semena. Važno je da izađete iz svoje zone komfora i isprobate nove stvari, posebno ako će vas nove aktivnosti dovesti do upoznavanja novih ljudi. Jedna konekcija bi vam mogla otvoriti vrata za novi posao, bolji način da se nešto uradi, ili čak romantičnu vezu. Pokušajte da izađete iz kuće da biste maksimalno iskoristili ovu pozitivnu energiju.

U ponedeljak, 8. aprila je pomračenje Sunca, kada biste mogli da dobijete neke vesti o obrazovanju za sebe ili svoje dete. Može izgledati kao da su vrata kroz koja ste želeli da prođete zatvorena. Međutim, Univerzum ima bolje planove za vas, tako da je ovo dobro vreme da budete fleksibilni. Ako vam se čini da je put ka napred blokiran, uzmite u obzir da bi mogao postojati drugi put do istog cilja.

U utorak, 23. aprila je pun Mesec. Zmajevi, u ovom trenutku možda ćete se osećati nostalgično i prelistavati stare spomenare. Možda ćete dobiti porodično nasleđe. Moguće je da pratite porodično stablo svoje porodice i pronalazite svoje daleke ili izgubljene srodnike.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Zmajevi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Zmaja

Moćan i snažne volje Zmaj je peti znak kineskog zodijaka. Oni su harizmatične osobe koje instistiraju da slede svoj jedinstveni životni put. Nije uvek lako biti sa njima, oni mogu biti veoma zahtevni, bezobzirni i nadmeni. Mišljenja su da...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.