Lavovi - Godišnji Horoskop

Image

Volite da zablistate u centru pažnje, Lavovi, te dok ambiciozni Saturn provodi vreme u prijemčivim Ribama u vašoj kući transformacije, imaćete priliku da igrate mnogo različitih uloga ove godine. Recimo da ćete isprobati mnogo različitih šešira da vidite koji vam pristaje - i da ćete se u tom procesu jako zabaviti!

Sunce je vaš samouvereni, briljantan vođa, tako da su, naravno, kasni letnji meseci (kada ćete slaviti još jedan krug oko Sunca, svog svetlog kosmičkog vodiča) obično jedno od vaših omiljenih perioda u godini.

U nekom trenutku između kraja jula i kraja avgusta 2024., ne samo da ćete biti malo stariji, već i malo mudriji zahvaljujući lekcijama koje vas je naučio strogi Saturn. I to je, dragi Lavovi, zaista povod za slavlje!

U avgustu, vaš vatreni znak je domaćin jednog od ovogodišnjih perioda retrogradnosti Merkura, što bi moglo malo da uspori neke od vaših planova za slavlje. Međutim, pošto ćete verovatno biti pomalo opušteni u tom periodu zbog svog rođendana, planiranog odmora ili pauze u školi ili na poslu, ovaj retrogradni ciklus vas možda neće pogoditi tako teško kao u drugim periodima.

Držite glavu gore i obratite pažnju na potencijalne smetnje i iritacije tokom ovog vremenskog okvira, ali ne brinite previše. Možete vi to!

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Lavovi

Lav godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Lava

Lav godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Lava

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Lava

Svi su obavešteni kada moćni lav ulazi u centar pažnje. Dobar razlog za privlačnost je ključna reč za dramatičnog, kreativnog i društvenog lava. Vatrenom i samouverenom, lavu je izuzetno teško odoleti. Lav će doneti puno...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.