Ribe - Mesečni Horoskop

Image

April je produktivan mesec za vas, Ribe. Retrogradni ciklus Merkura u Ovnu počinje 1. aprila u vašoj drugoj kući bogatstva, podstičući vas da mudro upravljate svojim resursima. Vaša sposobnost ispoljavanja i samoizražavanja počeće da raste kada i Venera uđe u znak Ovna, četvrtog. Vreme je da izgradite svoje nasleđe i usredsredite se na svoje temelje, kako biste mogli da se katapultirate na sledeći nivo.

Pomračenje Sunca u znaku neustrašivog Ovna 8. aprila donosi šansu za finansijsku transformaciju koja naglašava vaše samopoštovanje. Mogla bi se pojaviti i nova prilika koja će vam otvoriti novi put za sticanje prihoda. Kako se oslobodite straha, pojaviće se više obilja. Konačno shvatate da se možete osloniti na sebe.

Vaši odnosi jačaju kako Sunce uđe u znak Bika i vašu treću kuću komunikacije, devetnaestog. Kroz aktivno slušanje i ranjivo deljenje svojih misli i emocija sa drugima, ljudi će se osećati povezanije sa vama. Reciprocitet je važan, a drugi počinju da igraju važnu ulogu u vašem rastu i razvoju. Mogli biste se osećati zauzetije nego inače, ali korišćenje svog glasa i povezivanje sa zajednicom će vam prijati.

Vreme je da napustite zastarela uverenja tokom mladog Meseca u Škorpiji 23. aprila koji osvetljava vašu devetu kuću više svesti. Vaš trud biće više produktivan kada se stanice Merkura ponovo usmere direktno dvadeset i petog, oslobađajući vas i čineći vas manje krutima.

Venera stiže u znak Bika 29. aprila, a tada ćete biti posebno šarmantni i znati kako da baratate svojim rečima! Razgovori će se odvijati sa ljubavlju, a vaša želja za smislenim susretima rasti.

Mars ulazi u znak Ovna tridesetog, dajući vam snagu koja vam je potrebna da prekinete sa svojom tendencijom kritikovanja sebe, koja vas sputava. Srećno ovog meseca, Ribe!

Povoljni dani:

5, 19, 28

Dani izazova:

3, 10, 12

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ribe

Ribe mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ribe

Ribe mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ribe

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ribe

„Razumevanje“ je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja drugih...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.