Ribe - Mesečni Horoskop

Image

Jul započinje blagostanjem, Ribe, dok Merkur ulazi u znak Lava 2. jula i budi vašu šestu kuću ličnog razvoja. Fokus je sada na stvaranju zdravih rutina, koje ne samo da podržavaju vaše ciljeve već vam i donose radost. Dok se krećete dalje sa osećajem svrhe, obavezno saopštavajte svoje ideje sa verom u njih.

Mlad Mesec u Raku 5. jula je u vašoj petoj kući zadovoljstva i započinje novi ciklus obilja. Venera takođe prelazi u Lava 11. jula i pomaže vašim praksama samoljublja. Istražite hranu sa visokim vibracijama i telesne vežbe poput plesa, koje omogućavaju samoizražavanje. Zapamtite da ljubav, lepota i manifestacija mogu postati deo vašeg svakodnevnog života.

Mars 20. jula ulazi u posmatračke Blizance i aktivira vašu četvrtu kuću emocija. Verujte svojoj intuiciji više nego spoljašnjoj buci.

Pun Mesec u Jarcu 21. jula osvetljava vašu jedanaestu kuću nade. Razmislite o svojim dostignućima, slavite ih i razmislite o svojim vizijama šire slike koju imate za budućnost. Unesite neke inovacije u uobičajen način na koji jurite svoje ciljeve i povežite se sa zajednicom. Možete razmotriti različite onlajn platforme i tehnologije koje vam mogu pomoći da stvorite dublje konekcije.

Prihvatite samopouzdanje kada i Sunce uđe u Lava, 22. jula. Tada ćete imati moć da uspostavite ravnotežu između privatnog i poslovnog života, koja neguje vaš kvalitet života i omogućava vam da služite ljudima svojim talentima. Mogla bi se pojaviti i želja da budete najbolji u tome što radite, stoga pripazite da kompetitivnostkoju možda osetite ostane u zdravim granicama.

Merkur ulazi u metodičnu Devicu 25. jula i preusmerava vaš fokus na ljubav, odnose i dogovore.

Srećno ovog meseca, Ribe!

Povoljni dani:

6, 16, 25

Dani izazova:

10, 14, 18

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ribe

Ribe mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ribe

Ribe mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ribe

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ribe

„Razumevanje“ je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja drugih...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.