Jarčevi - Godišnji Poslovni Horoskop

Image

Moćan Saturn biće u Ribama i vašoj kući koja vlada logikom i razumom tokom čitave godine, Jarčevi, tako da ćete imati brojne mogućnosti da iskoračite i dokažete se na poslu. Pronalaženje rešenja za probleme sada će vam biti relativno lako, posebno kada isključite sve distrakcije i jednostavno se fokusirate na zadatak koji je pred vama. A pošto je komunikacija takođe naglašena, pronalaženje novih načina da se vaše ideje čuju će vas osnažiti kao trenutnog ili potencijalnog zaposlenog i postaviti na put ka uspehu.

Buntovni Uran je planeta koja promoviše promene i inovacije, a kako ove godine ponovo putuje kroz finansijskog genija, Bika, može doći do velikog rasta prihoda. U skladu sa vašim poboljšanim komunikacijskim veštinama, ovaj tranzit koji donosi samopouzdanje kada je u pitanju novac može vam pomoći da tražite ono što zaslužujete u pogledu finansijske nadoknade, uključujući vašu platu ili satnicu, povišice ili bonuse, provizije i beneficije.

Nema potrebe da žurite i jurite ova povećanja prihoda, ali manja, a konstanta povećanja zarade u svim oblastima se polako zbrajaju, te biste do kraja godine trebali da primetite značajno povećanje svojih prihoda ako ste iskoristili ovaj sistem u potpunosti! Kada ambiciozni Mars bude provodio vreme u vatrenom Lavu od početka novembra do kraja godine, vaše finansijske mogućnosti se zagrevaju zajedno sa vašim ljubavnim životom!

Jarčevi, ovo znači da je vreme da izađete i istražite svoje mogućnosti, u oba ova aspekta.

Što vaši finansijski ciljevi budu veći, više rizika ćete morati da preuzmete tokom ovog odlučnog, smelog perioda. Ne prepuštajte sada ništa šansi.

Ulaganje svih svojih mogućnosti i aduta sada će biti jedini način da osvojite džekpot.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Jarčevi

Jarac godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Jarca

Jarac godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Jarca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Jarca

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.