Blizanci - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Vaše aplikacije za upoznavanje i druga tehnologija povezana sa ljubavlju može biti neispravna ili potpuno onesposobljena kada Merkur 1. aprila krene retrogradno u snažnom Ovnu, ali ne dozvolite da vas to zaustavi, Blizanci. Tamo gde ima volje, postoji i način. Četvrtog, angažovana Venera takođe ulazi u vatreni domen Ovna, tako da se nemojte plašiti da istupite i napravite prvi korak. Neki ljudi bi mogli biti zatečeni vašom smelošću, ali vatreni znaci, posebno Strelčevi, sada će biti prilično oduševljeni vama. Ukoliko ne pitate, nikada nećete ni saznati odgovor, zar ne? Merkur napušta svoj retrogradni položaj 25. aprila, što bi trebalo da malo olakša komunikaciju. Ovo je dobar trenutak da ažurirate svoje aplikacije za upoznavanje i proverite foldere sa neželjenom poštom kako biste videli šta ste možda propustili u poslednjih nekoliko nedelja prepunih tehničkih problema.

Za parove:

Oštroumni Merkur je vaš vođa, a vaše misli biće zbrkane dok on ulazi u još jedan retrogradni ciklus dok je u partnerstvu sa haotičnim Ovnom, 1. aprila. Ukoliko ste već bili rasuti, Blizanci, ovo bi moglo da podigne stvari na katastrofalne nivoe. Pronađite način da ostanete mirni ili da se udaljite i odmorite jedno od drugog na neko vreme. Strastveni Ovan takođe počinje da utiče na ljubaznu Veneru 4. aprila, dajući vašem seksualnom životu moto „samo požurimo i uradimo ovo“. Nije da je romansa mrtva tokom ovog požudnog tranzita, ali recimo da nikog od vas trenutno neće preterano zanimati da li je druga osoba raspoložena, jer će vas više voditi instinkti. 25. aprila, Merkur se ponovo okreće direktno, pomažući vam da razmišljate jasnije i donosite čvrste odluke vezane za partnerske odnose. Merkur je i dalje udružen sa direktnim Ovnom, tako da nećete paziti mnogo na to kako ćete nešto reći, ali to je u redu. Postoje trenuci kada je bolje reći šta vam je na umu, nego da ne kažete ništa.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Blizanci

Blizanci mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Blizanci mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Blizanaca

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Izražajan i oštrouman , blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti i nikada nećete biti sigurni sa kojom ćete se suočiti. Sa jedne strane blizanac može biti društven,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.