Škorpije - Godišnji Horoskop

Image

Vi ste intenzivan, misteriozan vodeni znak koji voli da se poigrava svojom tajanstvenom privlačnošću, Škorpije, ali dok ozbiljan Saturn prolazi kroz vašu petu kuću drame i potrage za pažnjom 2024. godine, bićete u centru pažnje više nego ikada.

Takođe je ambiciozniji akcenat na stvarima koje radite radi zabave, kao što su sport i hobiji, zato pripremite tu svoju takmičarsku energiju kako bi počela da teče. Jer ako ćete već posvetiti svoje vreme nečemu, zašto ne biste pokušali da budete najbolji što možete u tome, zar ne?

Vaš strastveni, agresivni suvladar Mars imaće intenzivan efekat na vas i ove godine, počevši od vatrenog partnerstva sa drskim Strelcem u prvoj nedelji godine. Iako ste introvert u srcu, ova spontana energija može vas izložiti novim mogućnostima i pomoći vam da odmah prigrlite više avantura u svom životu.

Kada započnete godinu govoreći “Da!” pozivima i prilikama, to govori Univerzumu da ste otvoreni za sreću i uspeh, te da će vam se više dobrih stvari i pojaviti na putu! Pluton, vaš drugi vladar, ima neverovatnu transformacionu energiju, a kako se pridružuje eksperimentalnom, inovativnom vazdušnom znaku Vodolije od kraja januara do početka septembra, promena je na vidiku.

Obično ste fiksni znak koji voli da se drži dobro poznatog i ustaljenog, ali ovaj tranzit vas uči da davanje sebi dozvole da se oslobodite stvari koje vam ne služe i koje ne funkcionišu u vašem životu može biti izuzetno oslobađajuće.

Ove 2024. godine, vreme je da shvatite koje oblasti vašeg života bi mogle da imaju koristi od osveženja, a zatim ne oklevajte, već pritisnite dugme za restart!

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Škorpije

Škorpija godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Škorpija godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Škorpije

Pod kontrolom, dobar eksterijer duboko utiče na škorpije. Strastven, prodoran i odlučan istraživaće sve dok ne dođe do istine. Možda neće puno izražavati I pokazivati emocije, ali budite sigurni da se ispod površine dešavaju...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.