Rakovi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Postoji agresivnost retrogradnog Merkura u znaku Ovna, koji počinje 1. aprila, što može biti prilično zastrašujuće za stidljivi vodeni znak poput vas, Rakovi. Biće vam lakše da se sada povučete i ostanete u pozadini, dok drugi ljudi postaju snažniji i grublji. To nikada neće biti vaš stil, stoga ako propustite romantičnu priliku zbog toga, bićete u redu sa time. Romantična Venera se udružuje sa nestrpljivim Ovnom 4. aprila, unoseći osećaj hitnosti u vaš ljubavni život. Nećete moći prestati da razmišljate o svojoj simpatiji, što bi moglo da vas navede da povučete neke prilično impulsivne poteze. Možda će vam biti neprijatno u ovom trenutku, ali ako stvari uspeju, to će biti nešto na šta ćete se kasnije zajedno osvrnuti i smejati se. 8. aprila, vaš ljupki vladar Mesec je mlad u odlučnom Ovnu, postavljajući ton za ostatak meseca. Možda ćete morati raditi zahtevne stvari, ali samo zato što za nešto morate malo više da se potrudite, ne znači da to nije zapisano u zvezdama. Prihvatite nove početke sa pozitivnim stavom i vidite šta će se desiti.

Za parove:

Uh, nova tura, nova avantura. 1. april donosi nam retrogradni Merkur u antagonističkom Ovnu, što preti da uništi veliku porciju dobre komunikacije koju ste mučili da izgradite u poslednje vreme. Duboko udahnite i veoma pažljivo odgovorite na partnerova pitanja ili optužbe, Rakovi. Jednom kada izgovoite pogrešnu stvar, neće vam dozvoliti da je zaboravite. Četvrtog, Venera se takođe udružuje sa aktivnim vatrenim znakom Ovna u vašoj zoni karijere, tako da će biti važno da vam vaš partner sada bude podrška u poslu što je više moguće. Dobijaće bonus poene od vas za stvari poput večere koja vas čeka kada dođete kući ako ste morali da radite do kasno ili odlazak sa vama na poslovni događaj za koji zna da će biti dosadan. Mesec, vaš vodič za emocionalnu podršku, je mlad dok je takođe u agresivnom Ovnu 8. aprila, u isto vreme kada i pomračenje Sunca. Tada ćete obnoviti svoju odlučnost u vezi, zahvaljujući kojoj će vas biti teško odvratiti. Čak i ako ste u poslednje vreme bili blizu raskida, ne možete zamisliti da sada odustanete.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Rakovi

Rak mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Raka

Rak mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Raka

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Raka

Duboko intuitivan i sentimentalan, rak može biti jedan od najizazovnijih znakova zodijaka za upoznavanje. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije. Saosećajan i empatičan, rak je veoma...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.