Device - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Device, ovog meseca možete dostići nove visine.

Mlad Mesec je u Raku 5. jula, kada možete steći novog prijatelja koji zarađuje mnogo više od vas. Ova osoba mogla bi vam otvoriti razne mogućnosti, a najvažnije je da vam budi um i ideje.

Mars se udružuje sa Uranom u Biku 15. jula. Ništa naučeno nije uzalud. Svaka nova veština koju steknete može vam pomoći u budućnosti. A, ovog datuma možete imati priliku da steknete potpuno nove veštine. Neki kurs ili tutorijal sada mogu biti skriveno blago.

Dvadeset i prvi jul donosi nam pun Mesec u Jarcu. Device, tada imate priliku da uživate u malo više autonomije. Obavestite svog šefa da imate razrađen plan o tome kako ćete da obavite stvari. Verovatno će vam prepustiti uzde i staviti konce u vaše u ruke.

Dvadeset i drugog, Sunce takođe ulazi u znak Lava, a zatim pravi opoziciju sa Plutonom u Vodoliji. Tajna uspeha je dobro upravljanje vremenom. Jedna od vaših skrivenih veština je upravo veština upravljanja rasporedom. Većina ljudi propušta prilike jer ne započinju da rade na njima na vreme. Vreme je moćna sila, koja može biti pod vašom kontrolom. Ne gubite više ni trenutak.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Device

Devica mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Device

Devica mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Device

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Device

Sa konstantnim obraćanjem pažnje na detalje, devica je znak u zodijaku koji je najviše posvećen služenju. Njihov dubok smisao za humanost čini ih najbrižnijim znakom zodijaka, a metodičan pristup životu obezbeđuje da ništa...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.