Device - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Device, ovog meseca, činiće vam se da je sve izgrađeno na pesku. Merkur u Ovnu okreće se retrogradno 1. aprila, a pomračenje Sunca u istom znaku je 8. aprila. Turbulencije na tržištu bi vas mogle dovesti do ivice. Morate se podsetiti da ste u ovome dugoročno. Kada se drugi ljudi uspaniče, vi biste mogli pronaći neke sjajne prilike u ovom haosu.

Dvadesetog, Jupiter se udružuje sa Uranom u Biku, kada bi važna najava mogla otkriti da vaša kompanija planira da krene u drugom pravcu. Ovo bi mogla biti velika prilika za vas. Razmislite o tome da razgovarate sa svojim menadžerom o tome šta bi vam sada moglo postati dostupno.

U Škorpiji je pun Mesec 23. aprila, a Merkur se vraća direktno dva dana kasnije. U ovom trenutku, mogli biste dobiti neke lepe vesti. To može biti prihvatanje i usvajanje vašeg predloga, novi posao ili obaveštenje o povišici. Možda ćete imati razloga za slavlje ove večeri.

Tridesetog, Mars ulazi u znak Ovna, gde će ostati sve do 8. juna. Vaše interesovanje za ulaganja bi moglo da bude izraženije u ovom trenutku. Moćićete pronaći korisne ljude koji će vas sprovesti kroz nove kanale ulaganja i načine da raspodelite svoja sredstva za maksimalne rezultate.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Device

Devica mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Device

Devica mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Device

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Device

Sa konstantnim obraćanjem pažnje na detalje, devica je znak u zodijaku koji je najviše posvećen služenju. Njihov dubok smisao za humanost čini ih najbrižnijim znakom zodijaka, a metodičan pristup životu obezbeđuje da ništa...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.