Ovnovi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Ovnovi, ovog meseca predstoje vam velike promene. Merkur se u vašem znaku okreće retrogradno 1. aprila, a pomračenje Sunca, takođe u vašem znaku, je 8. aprila. Sada će se vaš život promeniti. Ovo je verovatno promena koju ste tražili, čekali i kojoj ste se nadali. Iako možda neće manifestovati sve baš na identičan način na koji ste to zamislili, ovo vas može dovesti do onoga što tražite u svojoj karijeri i više od toga!

Dvadesetog, Jupiter se udružuje sa Uranom u Biku. Ovnovi, u ovom trenutku moglo bi doći do promene u vašoj finansijskoj situaciji. Mogli biste dobiti podsticaj u vidu novca od provizije, poravnanja ili refundacije. Nemojte se rasipati, već koristite ovaj novac mudro i uskoro će pristići u još većoj količini.

U Škorpiji je pun Mesec 23. aprila, a Merkur se ponovo vraća u direktan hod dva dana kasnije. Tada možete nastaviti sa svojim investicionim planovima. Moglo bi biti potrebno nekoliko dana da se Merkur stacionira, jer se polako vraća unapred, ali uskoro ćete biti spremni da krenete sa ovim poduhvatom.

Tridesetog, i Mars ulazi u vaš znak, gde će ostati sve do 8. juna. Sa Marsom u svom znaku, imaćete izričitu dozvolu od Univerzuma da pritisnete gas i brzo pojurite napred. Preduzmite akciju za novi posao ili poslovnu priliku što je pre moguće.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ovnovi

Ovan mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Ovna

Ovan mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ovna

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.