Device - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Merkur, vaša moćna planeta, okreće se retrogradno dok je u divljem Ovnu 1. aprila, stoga se pripremite za potencijalne probleme u komunikaciji, tehničke probleme i osećanja žaljenja za prošlošću. A, ukoliko želite da ostavite dobar utisak, sada je apsolutno neophodno da dobro proverite sve poruke sa potencijalnim romantičnim kandidatima, kao i da budete strpljivi u pogledu vremena odgovora. Devetnaestog, moćno Sunce prelazi u vašeg zemljanog istomišljenika Bika, a vi zaista možete imati koristi od ovog obilja prizemne, ali senzualne energije. Sada tražite stabilnost u potencijalnom partneru, ali ste takođe spremni i da se prepustite ovozemaljskim zadovoljstvima kao što su baštovanstvo, kuvanje i provođenje vremena u prirodi. Finansijski stabilna Vaga sada bi vam mogla biti veoma intrigantna. Džuno, asteroid posvećenosti, okreće se direktno dok je u vašoj prvoj kući 21. aprila, podstičući vas na introspekciju. Provođenje vremena duboko se udubljujući u svoje istinske vrednosti i želje u vezi sa potencijalnim partnerima i odnosima, osigurava da ćete biti spremni da se uozbiljite kada naiđe prava stvar. Da li privlačite prave tipove ljudi za sebe, Device?  Ako ne, kako biste mogli to da učinite?

Za parove:

Ne možete izbeći retrogradni ciklus Merkura koji počinje u Ovnu i vašoj zoni transformacije 1. aprila, ali možete pristupiti nekim vrednim alatima koji će vam pomoći da se nosite sa njime. Ne ograničavajte se vraćanjem na to kako obično shvatate stvari, Device. Grananje u novim pravcima će vam pomoći da rešite probleme u vezi više nego da se držite onoga što je funkcionisalo u prošlosti. Devetnaestog, Sunce izlazi iz usijanog Ovna kako bi se udružilo sa zemljanim znakom Bika, unoseći prizemljeniju energiju u vaš ljubavni život, baš kada vam je najpotrebnija. Ukoliko ste oboje bili na ivici u poslednje vreme, ovo bi trebalo da vam pomogne da se vratite u mirnije stanje. Korišćenje logike umesto emocija može vam pomoći da rešite veliki tekući problem. Budite strpljivi dok čekate da se rezultati materijalizuju. Džuno, asteroid posvećenosti, okreće se direktno dok je u vašoj kući novih početaka 21. aprila, ukazujući na to da postoji nešto uzbudljivo iza ugla za vas i vašeg partnera. Da li ste spremni za veridbu, obnovu zaveta ili sličan događaj koji vas zbližava? Univerzum vas u tome sada u potpunosti podržava.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Device

Devica mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Ovna

Devica mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Device

Sa konstantnim obraćanjem pažnje na detalje, devica je znak u zodijaku koji je najviše posvećen služenju. Njihov dubok smisao za humanost čini ih najbrižnijim znakom zodijaka, a metodičan pristup životu obezbeđuje da ništa...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.