Strelci - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Vaš zodijački vatreni i verovatno omiljeni kolega, Lav, počinje da ugošćuje ljubavnu boginju Veneru 2. jula, što povećava temperaturu vašeg ljubavnog života za hiljadu stepeni. Sada će vam biti izuzetno teško odoleti, Strelčevi, stoga možete praktično svaku noć provoditi sa drugom osobom (ukoliko to želite, naravno). Volite pažnju, ali to ne znači da niste izbirljivi! Fatalni sekstil Merkura i Jupitera 8. jula iznenadiće vas nekim iznenađenjima, ali većina njih će biti u vašu korist. Volite dobru avanturu, stoga je prihvatiti spontani poziv veoma uzbudljivo! I, čak i ako on ne opravda očekivanja koje ste stvorili u glavi, bar ćete imati dobru priču za neki drugi put. Bićete okruženi samopouzdanim energijama vedrog sekstila Sunca i Marsa 25. jula, koji vas čini sposobnima da postignete gotovo sve. Vaši skriveni talenti sada dolaze do izražaja, što će verovatno privući mnoge ljude. Ukoliko upoznate nekoga s kime osećate čvrstu konekciju na osnovu zajedničkih interesovanja, ne zaboravite da razmenite kontakt informacije!

Za parove:

2. jula, intelektualni Merkur udružuje se sa žustrim Lavom, još jednim vatrenim znakom koji voli biti hrabar i izlaziti u javnost. Komunikacija sada dolazi u prvi plan i izaziva vas da izvedete velike romantične gestove, pred što većom publikom. Neće vam čak ni trebati mikrofon, Strelčevi, jer ste veoma glasni i ponosni kada izražavate svoju ljubav. Osmog jula, srećni sekstil Merkura i Jupitera donosi sreću i ekspanziju vašoj vezi u obliku neočekivanih vesti ili saopštenja. Ovaj aspekat donosi sreću i obilje, čak i ako niste sigurni šta će se sledeće desiti. Iskusićete ovo magično događanje zajedno, i to je sve što je važno. 25. jula, sjajno Sunce se usklađuje sa akcionim Marsom u izbalansiranom sekstilu koji stvara divnu energiju da vaš odnos procveta. Vaša ličnost zrači samopouzdanjem i harizmom, stoga vam sada neće smetati da preuzmete inicijativu. Planiranje uzbudljive avanture za vikend (koja možda uključuje neko zabavno takmičenje) je idealno.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Strelci

Strelac mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Strelca

Strelac mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Strelca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Strelca

Radoznao i energičan, Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.