Strelci - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Kada se komunikativni Merkur 1. aprila okrene retrogradno u ekstrovertnom Ovnu, želja da stupite u kontakt sa bivšim partnerom biće neodoljiva. Ponovno povezivanje sa nekim iz prošlosti pomaže vam da razmislite o važnim romantičnim lekcijama, pronađete zaključke koji su vam potrebni i svom budućem ljubavnom životu pristupite sa novom, svežom perspektivom. Potencijal za romantiku i avanturu se povećava kada Venera takođe uđe u znak Ovna četvrtog, tako da se tada možete radovati stvaranju uzbudljivih novih konekcija koje će biti rezultat iskre spontanosti. Rizikovati i raditi stvari koje su neuobičajene mogu vas dovesti do susreta sa vašom sledećom ljubavlju ili čak ozbiljnog ljubavnog interesovanja. Nesporazumi se razjašnjavaju i komunikacija počinje lakše da teče kada se Merkur okrene direktno 25. aprila, a vi tada možete da iskoristite svoju novootkrivenu jasnoću da rešite konflikte koji su sprečavali vaš ljubavni život da napreduje tokom poslednjih nekoliko nedelja. Samo napred i otvoreno izrazite svoja osećanja, Strelčevi. Mnogo je manja verovatnoća da ćete se sada osramotiti.

Za parove:

Pripremite se za neke verbalne okršaje početkom meseca, Strelčevi, jer retrogradni Merkur u Ovnu 1. aprila stavlja veliki pritisak na vašu petu kuću koja traži pažnju. Može doći do problema jer se takmičite sa partnerom da budete u centru pažnje. Kada standardne metode komunikacije ne uspeju, pronađite drugi način da izrazite kako se osećate. Četvrtog, ljubavna Venera takođe prelazi u ekstrovertni znak Ovna, ohrabrujući vas da date sve od sebe u izražavanju ljubavi jedno prema drugom. Ovo je savršeno vreme da objavite mnogo slika na društvenim mrežama i idete na mnoštvo romantičnih sastanaka. Prikazivanje nežnosti u javnosti je zabavno, ali ima svoja ograničenja. Ne idite predaleko pokušavajući da dokažete svetu koliko ste zaljubljeni! 25. aprila, Merkur se ponovo okreće direktno, a vi tada još jednom biti spremni za zabavne i živahne razgovore. Lepo je što oboje možete slobodno da izrazite svoje mišljenje sa strašću, vodite stimulativne razgovore i postavljate intelektualne izazove jedno drugome, bez previše brige da ćete povrediti osećanja jedno drugog.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Strelci

Strelac mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Strelca

Strelac mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Strelca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Strelca

Radoznao i energičan, Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.