Jarčevi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Vaši prijatelji i voljeni bi mogli imati mnogo toga da kažu o vašem ljubavnom životu kada Merkur 1. aprila bude retrogradan u direktnom Ovnu, stoga je važno da pokušate da budete strpljivi i da ih aktivno saslušate. Iako ne mislite da bi vaša privatnost trebala da bude briga bilo koga drugog, ipak je važno da izbegavate impulsivne reči ili poteze koji bi sada mogli izazvati napetost. Možda ćete imati unutrašnjih previranja tokom konjunkcije Marsa i Saturna u reflektivnim Ribama desetog, ali ne dozvolite da vas samokritika ometa u napredovanju sa nekim novim u vašem životu. Prihvatite introspekciju, Jarčevi, ali oprostite sebi za greške iz prošlosti i fokusirajte se na pozitivan napredak. Nećete moći ponovo da volite u potpunosti dok se ne oslobodite negativnosti koje ste držali. Osećati se dobro biće vam glavni prioritet kada Sunce pređe u Bika, znak koji voli jednostavna zadovoljstva, 19. aprila. Međutim, ne brinite ako nemate stalnog partnera koji bi vam udovoljio. Davanje prioriteta brizi o sebi tako što ćete se razmaziti ukusnom hranom i povezivanjem sa prirodom takođe pogađa tu slatku tačku.

Za parove:

Ne možete baš za sve kriviti retrogradni Merkur, ali definitivno ćete osećati promenu u opštoj atmosferi vašeg odnosa kada 1. aprila započne još jedan retro ciklus. Teško je to tačno opisati, ali možda ćete se osećati manje povezano ili kao da vaš partner shvata sve što kažete na pogrešan način. Da, neprijatno je, ali ovaj osećaj neće trajati večno. Desetog, postoji konjunkcija Marsa i Saturna u znaku intuitivnih Riba koja vam pomaže da se bolje snađete oko nekih osetljivih tema. Možda još uvek nemate zeleno svetlo da krenete napred, ali napredujete. Ne odustajte. Neka vas instinkti vode ka sledećem pozitivnom koraku u vašoj vezi. Samouvereno Sunce prelazi iz bezobzirnog Ovna u pouzdanog, strpljivog Bika 19. aprila, ohrabrujući vas da produbite svoju posvećenost i učinite sve što je u vašoj moći da učinite da se oboje osećate željeno i bezbedno u svojoj vezi. Neka sve što se dogodilo u prošlosti ostane iza vas. Budućnost je ono što je sada važno.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Jarčevi

Jarac mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Jarca

Jarac mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Jarca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Jarca

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.