Bikovi - Godišnji Poslovni Horoskop

Image

„Umrežavanje“ je jedan od najvažnijih pojmova za vašu karijeru i finansije ove godine, Bikovi. Saturn u vašoj kući socijalizacije podstiče vas da iskoristite prednosti rada u timu i povezivanja sa profesionalcima koji vam mogu dati podsticaj u ovim oblastima. I, potrudite se da uvek pristajete na važne pozive!

Prisustvovanje društvenim događajima i finansijskim seminarima vezanim za vaš posao može vam obezbediti znanje i konekcije koje su vam potrebne da biste uspeli ove godine.

Jupiter, planeta sreće, je u vašoj prvoj kući novih početaka tokom prvog dela godine, tako da ćete imati beskrajne mogućnosti kada je u pitanju razvoj karijere. I dalje ćete insistirati na svom uobičajenom opreznom, postojanom pristupu promenama, ali dugoročne odluke o karijeri i finansijska ulaganja se definitivno mogu isplatiti. Ne zaboravite da iskoristite svoju listu kontakata za slanje poruka i upućivanje poziva koji vas mogu držati u toku i na samom vrhu onoga što treba da znate.

Revolucionarni Uran biće u vašoj finansijski nadarenoj prvoj kući tokom čitave godine, pomažući vam da napravite neophodne promene koje će pozitivno uticati na vašu budućnost. Opet, postoji nekoliko iznenadnih preokreta koji će vam koristiti ove godine, stoga nastavite da radite svojim stabilnim tempom, ali potrudite se i da budete otvoreni.

Uzbudljive stvari se dešavaju na globalnom nivou u finansijskom svetu ove godine, gde dolazi do umrežavanja koje smo ranije pomenuli.

Obratite pažnju na informacije koje dobijate od ljudi koji žive u drugim delovima sveta, koji možda znaju nešto što vi ne znate.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Bikovi

Bik godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Bika

Bik godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Bika

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bika

Snažan i pouzdan, bik je prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada. Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima. Osobe rođene u znaku bika su veoma senzualne i taktilne....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.