Jarčevi - Godišnji Horoskop

Image

Jarčevi, vi ste sposoban, odlučan zemljani znak koji život shvata ozbiljno. Ove godine, dok vaš ambiciozni planetarni lider Saturn provodi vreme u perceptivnim Ribama i vašoj kući komunikacije, vaša pažnja biće fokusirana na način na koji komunicirate sa ljudima.

I dalje ispunjavate svoje radne obaveze svojom uobičajenom količinom hrabrosti i odlučnosti, ali vaši lični interesi se razvijaju i omogućavaju vam da se osećate manje inhibirano i društvenije.

Regenerativni Pluton preuzima ozbiljnu energiju vašeg znaka tokom većeg dela januara, što vam može pomoći da steknete vredan uvid u svoj lični život.

Imaćete neverovatno izraženu svest o drugima tokom ovog moćnog tranzita, a možda i drugi ljudi počnu više i bolje da razumeju vas. Ovo je poput mača sa dve oštrice, ali ukoliko naučite da budete malo otvoreniji može vam doneti dobre stvari ove godine.

Značajne promene počinju malim koracima. Saturnov retrogradni ciklus se odvija od kraja juna do sredine novembra, dajući vam priliku da se malo opustite i pustite da vas struja nosi u drugoj polovini godine.

Otpuštanje vaše urođene disciplinovane, krute prirode i okretanje svojoj osetljivijoj, saosećajnijoj strani može vam otvoriti oči za važna nova iskustva.

Ovo osvrtanje vam takođe daje priliku da se vratite na probleme koji su se dešavali ranije tokom godine i zacelite stare rane, posebno sa porodicom.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Jarčevi

Jarac godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Jarca

Jarac godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Jarca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Jarca

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.