Rakovi - Godišnji Horoskop

Image

Rakovi, kao emotivni i emocionalno nestabilni vodeni znak sa zlatnim srcem vreme je da ove godine malo izađete iz svoje ljušture. Uvek ćete biti introvertni, ali 2024. godine će postojati više avantura i iskustava kroz koje biste mogli da naučite važne lekcije nego prošle godine.

Saturn koji traži mudrost udružen je sa vama srodnim vodenim znakom Riba u vašoj kući ekspanzije, što vas podstiče da izađete i istražite svet malo više. Putovanja ili bar mnogo malih jednodnevnih izleta i lokalnih ekskurzija, trebalo bi da budu na vašoj listi prioriteta, ako to ikako bude moguće.

. Zdrava radoznalost o svetu oko sebe pruža vam nova i uzbudljiva iskustva koja mogu proširiti vašu bazu znanja, uverenja, mišljenja i perspektive u svim oblastima vašeg života i pomoći vam da u velikoj meri rastete i razvijate se ove godine. Pošto je on vaš kosmički vođa, različite faze osetljivog Meseca utiču na vas više nego na mnoge druge znakove, a ovogodišnje posebne lunacije koje bi valjalo istaći uključuju dva puna Meseca i dva pomračenja Meseca (u Vagi krajem marta i u Ribama sredinom septembra), kao i dva mlada Meseca i dva pomračenja Sunca (u Ovnu početkom aprila i Vagi početkom oktobra).

Ovo će vam pružiti odlične prilike da iskoristite prednosti univerzalnih promena koje se dešavaju na globalnom nivou. Za ove magične lunacije se kaže da promovišu viši nivo svesti, zato koristite svoje naglašene emocije tokom ovih izuzetnih lunarnih događaja kako biste pratili svoju urođenu intuiciju i vizije.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Rakovi

Rak godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Raka

Rak godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Raka

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Raka

Duboko intuitivan i sentimentalan, rak može biti jedan od najizazovnijih znakova zodijaka za upoznavanje. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije. Saosećajan i empatičan, rak je veoma...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.