Bikovi - Mesečni Horoskop

Image

April je mesec osnaživanja, Bikovi. Retrogradni Merkur u Ovnu počinje 1. aprila i prolazi kroz vašu dvanaestu kuću odmora, podstičući vas da se povučete i odmorite od stresa. Sada je potrebno da stvari radite polako i oslobodite se načina razmišljanja koji vam više ne služi. Venera ulazi u znak Ovna četvrtog, što će učiniti da imate više volje i smisla za maštu i kreativnost. Duhovne prakse sada vas vode do uspešnih manifestacija!

Snažno pomračenje u Ovnu budi vaš nesvesni um 8. aprila. Vaši snovi tada će biti naglašeni, a intuitivni prodori pomažu vam da dobijete jasnoću u svom emocionalnom carstvu. Dok otpuštate zastarele energije i razbijate stare obrasce, obavezno napravite i prostora za opuštanje.

Potpuno novi ciklus započinje ulaskom Sunca u vaš znak, devetnaestog, donoseći energiju vašoj prvoj kući sopstva. Obnovljeni osećaj samopouzdanja inspiriše vas da sledite uzbudljive ciljeve i strasti. Ovo je ponovno rođenje koje vam pruža razne mogućnosti i otvara nove puteve. Dok se ponovo upoznajete sa svojim pravim “ja”, i dinamika odnosa se menja tokom mladog Meseca u Škorpiji 23. aprila, koji osvetljava vašu sedmu kuću partneskih odnosa i motiviše vas da prihvatite ljubav.

Inspirativne ideje vam dolaze kada se Merkur u Ovnu ponovo usmeri direktno, dvadeset i petog. Primamljiva Venera prati Sunce i takođe ulazi u vaš znak 29. aprila kako bi vam pomogla da manifestujete i transformišete svoju sliku o sebi. Pozitivne promene vam pomažu da prihvatite svoju autentičnost i izrazite se. U ovom periodu konačno koristite svoju moć i blistate!

Mars takođe ulazi u Ovna tridesetog i podseća vas da preuzmete inicijativu i primenite važne zdrave granice. Srećno ovog meseca, Bikovi!

Povoljni dani:

19, 20, 29

Dani izazova:

21, 23, 30

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Bikovi

Bik mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Bika

Bik mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Bika

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bika

Snažan i pouzdan, bik je prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada. Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima. Osobe rođene u znaku bika su veoma senzualne i taktilne....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.