Bikovi - Mesečni Horoskop

Image

Jul započinje jasnoćom, Bikovi, kako Merkur ulazi u znak Lava 2. jula i aktivira vašu četvrtu kuću intuicije. Ovo je savršeno vreme za značajne razgovore koji produbljuju odnose sa drugima. Mlad Mesec u Raku 5. jula osvetljava vašu treću kuću perspektiva, te vas uzbudljive ideje tada inspirišu da krenete novim putem.

Venera takođe ulazi u Lava 11. jula i unosi toplinu u vaš životni prostor i vaš odnos prema voljenima. Možda ćete poželeti da ukrasite svoj dom luksuznim tkaninama i umetničkim delima koja pričaju jedinstvene priče, ili ćete se osećati inspirisano da organizujete okupljanje kod kuće.

Mars prelazi u Blizance dvadesetog, unoseći dinamičnu energiju u vašu drugu kuću vrednosti. Intelektualni pristup upravljanju resursima sada može stvoriti nove načine za investiranje i zaradu.

Dvadeset i prvog jula, pun Mesec u Jarcu osvetljava vašu devetu kuću ekspanzije. Kreirajte svoju budućnost iz snova tako što ćete ostaviti sva ograničavajuća uverenja u prošlosti. Krenite na značajno putovanje istraživanja. Prilika da podelite svoju mudrost sa drugima mogla bi vam pomoći i da promovišete svoje radove.

Vaše samopouzdanje počeće da raste kada i Sunce uđe u šarmantnog Lava dvadeset i drugog, podstičući vas da izgradite emocionalnu snagu. Kroz prakse koje podižu vaše samopoštovanje na viši nivo, možete stvoriti okruženje gde je ljubav prema sebi na prvom mestu. Implementacija tradicija ukorenjenih u vašem poreklu može vam pomoći u stvaranju osećaja poznatosti.

Merkur ulazi u praktičnu Devicu 25. jula i unosi logiku u vašu petu kuću kreativnosti, pomažući vam da kreirate i sprovedete savršen plan za ostvarenje svojih želja.

Srećno ovog meseca, Bikovi!

Povoljni dani:

1, 11, 28

Dani izazova:

3, 15, 27

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Bikovi

Bik mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Bika

Bik mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Bika

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bika

Snažan i pouzdan, bik je prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada. Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima. Osobe rođene u znaku bika su veoma senzualne i taktilne....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.