Vage - Godišnji Poslovni Horoskop

Image

Vage, vi ste obično glas razuma na poslu – jedina osoba koja pokušava da izgladi stvari i potrudi se da se svi slažu, ali ove godina biće malo drugačije. Dok vaša suštinska ljubazna, fina ličnost ostaje ista, Saturn u vašoj šestoj kući pomaže vam da date prioritet drugim stvarima kao što su organizacija i efikasnost, što vas možda neće učiniti toliko omiljenima kao što ste to bili prethodnih godina.

Sada ćete takođe biti malo kritičniji i neće vam biti ispod časti da ukažete na probleme drugih ljudi ako i kada je to potrebno, dokazujući da ne možete uvek da budete svačiji najbolji prijatelj na poslu. I nema na čemu da se izvinjavate!

Ulazak u nove, zdravije rutine na poslu je još jedna stvar koja će vam ove godine olakšati Saturn u Ribama i vašoj šestoj kući, a dobra organizacija vam može pomoći na različite načine. Ukoliko budete tražili posao ove godine, samo ažuriranje vašeg CV-a kako bi vam bio pri ruci kada zatreba može napraviti veliku razliku. Konkurencija je žestoka, ali ukoliko budete fokusirani i stabilni (ili barem izgledate kao da jeste) to vas može staviti na samo čelo kolone!

Vruće, samopouzdano Sunce prelazi u Blizance koji obožavaju društvene mreže krajem maja, što vam pomaže da pronađete neke unosne poslovne prilike za investiranje.

Ukoliko budete u toku sa najnovijim trendovima na društvenim mrežama i iskoristite ih, to vam u ovom periodu može doneti ozbiljnu zaradu. Zato, pomno pratite i pažljivo slušajte o čemu se priča i šta postaje viralno.

. Ukoliko ste već uticajna osoba na društvenim mrežama, ali bi vašem brendu trebalo osveženje, vreme je da to uradite. Iskoristite sve alate koji su vam na raspolaganju da impresionirate prave ljude i podebljate svoj novčanik!

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vage

Vaga godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Vage

Vaga godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vage

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vage

"Ja balansiram" je ključna rečenica za ovaj znak, kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, vaga preuzima glavnu ulogu.. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za vagu, posebno ono...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.