Ribe - Godišnji Ljubavni Horoskop

Image

Zaljubljeni parovi

Saturn u vašem osetljivom, saosećajnom znaku može imati i pozitivan i negativan uticaj na vašu vezu ove godine, Ribe. Prvo, sa pozitivne strane, sposobost da sagledate stvari iz perspektive vašeg partnera učiniće vas partnerom koji ima više razumevanja i empatije.

Međutim, sa druge strane, ovaj tranzit vas može učiniti i izuzetno osetljivima, ostavljajući vas povređene, sa ogorčenošću i emocijama koje ne nestaju jednostavnim izvinjenjem. Kao introvertu, vaša prirodna tendencija je da ignorišete partnera ili postanete pasivno-agresivni nakon određenih incidenata, ali ovakvo ponašanje će samo ometati proces izlečenja.

Srećom, tokom punog Meseca i delimičnog pomračenja Meseca u vašem znaku sredinom septembra imaćete priliku da budete posebno intuitivni kada je u pitanju vaša veza. Sada će vam biti lako da uočite određene važne detalje koje biste verovatno propustili u drugim periodima, što vam daje prednost kada je u pitanju vaš ljubavni život. Iskoristite ove svoje posebne uvide da učinite da se vaš partner oseća dobro. . Predviđanje njegovih potreba, a zatim njihovo ispunjavanje pre nego što išta kaže je izuzetno uzbudljivo!

Dominantni Mars će se osećati pomalo neprirodno dok bude povezan sa vodenim Rakom u vašoj kući zadovoljstva i romantike veći deo septembra i oktobra, ali vaša kreativnost može da se isplati tokom ovog disharmoničnog perioda.

Spremnost da preuzmete inicijativu i uradite neke stvari zbog kojih vam je obično neprijatno može da napravi značajnu razliku tokom ovog tranzita. Samo nemojte ništa forsirati. Izuzetno je važno da se oboje osećate prijatno i da verujete jedno drugom u potpunosti pre nego što bilo šta pokrenete.

U suprotnom, postoji oko 0% šanse da će vaši hrabri potezi biti uspešni.

U potrazi za ljubavi

Ukoliko ne budete u srećnom partnerstvu ove godine, Ribe, bićete u redu sa time. Najveći deo vaše pažnje biće na vama i vašem napretku kao ličnosti, što znači da nećete biti toliko fokusirani na to da pronađete svoju srodnu dušu 2024. godine.

Ukoliko već imate nekoga posebnog u svom životu, ali još uvek niste uspeli da podignete taj odnos na viši nivo, tu bi moglo doći do malo negodovanja i ljubomore, kao i u vašim prijateljstvima. Ipak, vaš cilj sada zaista neće biti da se fokusirate na druge ljude i udovoljite njihovim osećanjima. Bavite se sobom i sve ostalo će doći na svoje mesto. Pronaći ćete zdravu vezu koju tražite kada budete istinski spremni za to.

Ukoliko tražite romantiku, pun Mesec u izbirljivoj, vrednoj Devici stiže u vašu kuću partnerstava krajem februara i čini da tražite potencijalne partnere/ljubavnike koji su ili blizu vašoj verziji savršenstva ili spremni da ulože dodatni trud da vam ugode.

Ovo bi mogao da bude period kada počinjete da izlazite sa više ljudi odjednom kako biste videli kako se sa svakim od njih pojedinačno slažete, a samo najbolji od najboljih proćiće u sledeću rundu, u stilu rijaliti programa!

Nema ništa loše u ovom pristupu upoznavanju potecijalnih partnera, ali pobrinite se da pažljivo pratite sve detalje kako ne biste poslali poruku pogrešnoj osobi ili se pojavili na pogrešnom mestu u pogrešno vreme!

Sunce i boginja ljubavi Venera biće takođe u organizovanom zemljanom znaku Device krajem avgusta, a Mesec mlad u Devici početkom septembra, tako da kasno leto može biti magično vreme za vaš ljubavni život.

Vaše šanse da pronađete romantičnog tradicionalistu sada će biti veće, zato u ovom periodu budite u potrazi za nekim sa kime biste mogli da se vidite do kraja života.

Kada Univerzumu pokažete da ste spremni za ljubav, ona će vas i pronaći.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ribe

Ribe godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Ribe

Ribe godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Ribe

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ribe

„Razumevanje“ je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja drugih...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.