Bivo - Mesečni Kineski horoskop

Image

Bivoli, ovog meseca menjate energiju. U četvrtak, 4. aprila, počinje mesec Jang zemljanog Zmaja. Tokom naredne četiri nedelje, vaš dom i porodica biće u fokusu. Možda sređujete svoj životni prostor. Ovo je dobar trenutak da se osvrnete na feng šui kako biste videli da li su potrebne neke promene zbog kontinuirane promene energija. Ovo je dobar trenutak da okačite nizove novčića na kvake, postavite novu prostirku za dobrodošlicu ili par predmeta u spavaću sobu kako biste poboljšali energiju u vašem partnerskom odnosu.

U ponedeljak, 8. aprila je pomračenje Sunca, kada ćete se možda boriti sa dodatnim stresom, previše brinuti o stvarima koje su van vaše kontrole (kao što su priče u vestima) ili događajima iz vaše prošlosti koje ne možete da promenite. U svakom slučaju, ovo bi mogao biti razlog zašto sada gledate TV ili igrate video igrice do kasno u noć da zaboravite na probleme.

U utorak, 23. aprila je pun Mesec, kada neko želi da vam se približi. Ovo može biti prijatelj ili vaš romantični partner. To bi moglo značiti da ova osoba želi da provodi više vremena sa vama i vodi duge razgovore, ali osnovni razlog je taj što želi da se poveže sa vama na dubljem nivou.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Bivoli

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bivola

Stabilan i pouzdan bivo je drugi znak kineskog zodijaka. Kada vam je potreban neko pouzdan, pozovite bivola. Ovi prizemni i senzibilni ljudi takođe poseduju veliko srce i uvek su spremni da pomognu. Bivo preferira utvrđene metode i redovne rutine....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.