Blizanci - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Blizanci, ovog meseca u vazduhu je promena. Merkur se u Ovnu 1. aprila okreće retrogradno, a 8. aprila je u istom znaku pomračenje Sunca. U ovom periodu, moglo bi da dođe do promena u vašoj kompaniji koje utiču na vaše prihode. Možda ćete dobiti ugovor sa povišicom. Procenti provizije mogu biti povećani ili zahtevi za iste smanjeni. Mogli biste i da promenite posao, te obezbedite sebi veće prihode.

Dvadesetog, Jupiter se udružuje sa Uranom u Biku. Blizanci, tada biste mogli naići na neke privatne informacije koje će uticati na budućnost vaše kompanije. Ovo može biti interna najava ili nešto što načujete u liftu. Univerzum je želeo da ovo saznate kako biste mogli da preduzmete odgovarajuće mere i poteze.

U Škorpiji je pun Mesec 23. aprila, a Merkur počinje da se vraća direktnoj putanji dva dana kasnije. Informacije koje ste tražili tada konačno stižu. Ovo je posebno tačno ako sarađujete sa mnogim odeljenjima ili radite na različitim lokacijama kompanije.

Tridesetog, Mars ulazi u znak Ovna, gde će ostati sve do 8. juna, a mrežavanje će tada biti veoma važno. Pridružite se profesionalnoj organizaciji i pojavljujte se na sastancima. Novi kontakti će biti od ključnog značaja za vašu karijernu budućnost.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Blizanci

Blizanci mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Blizanci mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Blizanaca

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Izražajan i oštrouman , blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti i nikada nećete biti sigurni sa kojom ćete se suočiti. Sa jedne strane blizanac može biti društven,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.