Pas - Mesečni Kineski horoskop

Image

Psi, ovog meseca, razgovor može da dovede do mnogo toga. U četvrtak, 4. aprila, počinje mesec Jang zemljanog Zmaja. Tokom naredne četiri nedelje, možda ćete sesti sa svojim partnerom i razgovarati o tome da ozvaničite svoj odnos. Razgovor možete započeti temama poput vaših stavova o vaspitanju dece ili tome kako svako od vas rukuje novcem. Možda ćete na kraju odlučiti da živite zajedno ili se verite. Ukoliko tražite ljubav, mogli biste pronaći nekoga ko ozbiljno traži dugoročnu vezu.

Pomračenje Sunca je u ponedeljak, 8. aprila, kada bi moglo biti poteškoća sa prevozom. Možda ćete otkriti da vaše vozilo više nije prikladno ili da mu je potreban servis. Možda ćete odlučiti da ćete se rešiti svog vozila i samo koristiti javni prevoz. Takođe je moguće da morate da kupite novo vozilo, jer sada redovno odlazite u kancelariju.

U utorak, 23. aprila je pun Mesec, kada vam vaša reputacija otvara vrata. Možda ste poznati po svom napornom radu ili stručnosti u određenoj oblasti. Sada se te informacije šire i mogle bi vam doneti priliku za posao ili unapređenje. Ovo je dobro vreme da pokažete šta sve umete.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Psi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Psa

Odan i iskreni pas je jedanaesti znak kineskog zodijaka. Oni dele mnoge osobine sa svojim drugarima psima. Psi imaju jak osećaj za pravdu i fer-plej. Originalni i skromni, oni su šarmantni i uz velike napore stoje čvrsto na zemlji. Osobe rođene...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.