Majmun - Mesečni Kineski horoskop

Image

Majmuni, ovog meseca prikupljate znanje. U četvrtak, 4. aprila, počinje mesec Jang zemljanog Zmaja. Tokom naredne četiri nedelje, mogli biste da se udubite u temu učenja. Ovo je više nego samo spuštanje u uobičajenu onlajn zečju rupu. Ovo je usmerena pažnja na ovladavanje određenom veštinom ili razumevanje kompleksnog predmeta. Možda se spremate da polažete test, ili možda jednostavno samo uživate u učenju. Možda pohađate kurs ili gledate obrazovne video zapise.

U ponedeljak, 8. aprila je pomračenje Sunca. Majmuni, tada bi moglo doći do nesporazuma između vas i vaš simpatije, što bi moglo dovesti do potrebe da se on ili ona izvini. Možda odlučujete da li ste voljni da oprostite i zaboravite na ovo. Ako ste već u ljubavnoj vezi, ovo bi mogao biti izazovan peiod, ako ne budete otvoreni za komunikaciju jedno s drugim.

U utorak, 23. aprila je pun Mesec, a sporedni posao bi sada mogao početi da donosi profit. Istovremeno, možda će biti potrebno investirati u ovaj posao kupovinom opreme ili trošenjem više na aplikacije za podršku. Međutim, ovo je ujedno ulaganje u sebe. Što se tiče novca u ovakvoj situaciji, kako ode, tako će i doći.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Majmuni

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Majmuna

Mentalno živahan i svestran majmun je deveti znak kineskog zodijaka. Osobe rođene u znaku majmuna su prirodno sigurne u sebe i nikada se neće podceniti. Njihova smela ljubav prema životu pomaže i drugim ljudima da se osećaju dobro. Analitička...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.