Majmun - Mesečni Kineski horoskop

Image

Majmuni, ovog meseca pravite remek-delo.

U petak, 5. jula, je mlad Mesec. Čini se kao da ste na pokretnoj traci koja vas neodoljivo vodi ka ciljevima koje ste odavno postavili. Međutim, možda ste zapali u monotonu rutinu. Ako vam je dosadno, vreme je da isprobate nešto novo, postavite nove ciljeve ili razmislite o tome šta možete raditi drugačije svakodnevno.

Subota, 6. jul, donosi mesec Jin metalne Koze. Ovog meseca, verovatno ćete dosta raditi iza kulisa, kako biste završili važan projekat. I, dok ste veoma odlučni da sve obavite na vreme, nemojte dozvoliti da vas perfekcionizam ometa. Ukoliko primetite da odlažete obaveze, podelite zadatke na manje korake i zapitajte se kako bi stručnjak iz te oblasti rešio problem. Koristeći ove metode, verovatno ćete završiti projekat u roku.

U nedelju, 21. jula, imamo pun Mesec. Ovo je pravi trenutak da preispitate svoju celokupnu finansijsku situaciju i vidite da li vaš portfolio funkcioniše kako očekujete. Pogledajte kako možete smanjiti naknade za investicije. Iako nije sezona poreza, preduzimanje proaktivnih koraka za istraživanje investicionih mogućnosti koje će vam uštedeti novac, može otvoriti put ka dugoročnoj finansijskoj stabilnosti i rastu.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Majmuni

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Majmuna

Mentalno živahan i svestran majmun je deveti znak kineskog zodijaka. Osobe rođene u znaku majmuna su prirodno sigurne u sebe i nikada se neće podceniti. Njihova smela ljubav prema životu pomaže i drugim ljudima da se osećaju dobro. Analitička...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.