Device - Mesečni Horoskop

Image

April je mesec transformacije, Device. Retrogradni ciklus Merkura u Ovnu počinje 1. aprila u vašoj osmoj kući transformacije i traži od vas da komunicirate sa strpljenjem. Intenzitet je sada visok, ali ovo deluje kao podsticaj za razmišljanje. Kada Venera uđe u znak Ovna, četvrtog, bićete spremni da zauzmete novi pristup kada je u pitanju novac. Sada dobijate resurse!

Osnažujuće, ali nepredvidivo pomračenje Sunca poziva vas da prošetate hodnicima svog emocionalnog carstva, 8. aprila. Zastarela verzija vas sada nestaje, nudeći vam priliku da se ponovo izgradite kako biste mogli da živite magičnim životom. Ovo je produktivan proces smrti i ponovnog rađanja, koji otvara nebo iznad vas kako biste poput feniksa mogli ustati iz pepela.

Letećete visoko kada Sunce uđe u znak Bika devetnaestog, aktivirajući vašu devetu kuću obilja. U ovom periodu mogli biste da krenete u avanturu! Nova interesovanja sada će privlačiti vašu pažnju. Ovo je odlično vreme i da izoštrite svoje duhovne veštine. Pažljiva komunikacija biće ključna tokom punog Meseca u Škorpiji 23. aprila koji osvetljava vašu treću kuću komunikacije.

Prigrlite motivišući način razmišljanja. Merkur završava svoj retrogradni ciklus dvadeset i petog, a vi se tada osećate spremno za važne razgovore. A, kada Venera uđe u Bika 29. aprila, manifestujete potpunu ekspanziju u svom životu. Otvaraju vam se nove mogućnosti, a vaša duboka želja da uživate u svom životnom putovanju biće ispunjena. Naučićete mnogo kroz neustrašivo istraživanje sveta oko sebe.

Mars ulazi u Ovna tridesetog i poziva vas da preduzmete akciju i očistite dugove, kako emotivne, tako i finansijske. Srećno ovog meseca, Device!

Povoljni dani:

9, 20, 29

Dani izazova:

3, 10, 19

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Device

Devica mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Device

Devica mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Device

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Device

Sa konstantnim obraćanjem pažnje na detalje, devica je znak u zodijaku koji je najviše posvećen služenju. Njihov dubok smisao za humanost čini ih najbrižnijim znakom zodijaka, a metodičan pristup životu obezbeđuje da ništa...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.