Ovnovi - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Nećete biti 100% svoji kada Merkur od 1. aprila počne da bude retrogradan, Ovnovi, tako da poruke, bilo SMS ili na društvenim mrežama, verovatno neće biti efikasan način komunikacije u naredne tri nedelje. Lično flertovanje licem u lice će imati mnogo bolji ishod, jer će na taj način teže doći do nesporazuma. Četvrtog, vaš vatreni znak počinje da ugošćuje romantičnu Veneru, dajući vam obnovljeno samopouzdanje i budeći u vama žudnju za uzbuđenjem. Sada ćete zaista uživati u novim iskustvima, stoga ako budete zaduženi za planiranje prvog sastanka, učinite ga nezaboravnim. Vaša zabavna i nepredvidiva priroda sada je magnet za radoznale Blizance i Škorpije. Vaša strastvena matična planeta Mars prelazi u vaš neverovatno samopouzdani znak 30. aprila, tako da se nećete stideti kada je u pitanju ono što želite. Imate veći seksualni nagon od mnogih drugih znakova, što s ponosom priznajete. Ne mora da postoji mnogo emocionalne povezanosti da biste rekli “Da” zgodnom strancu.

Za parove:

Počeci, krajevi ili pomalo od oba? Ovog meseca planete ljubavi, Venera i Mars, nalaze se u suprotstavljenim znacima što dovodi do takvih kolebanja. Prvih nekoliko dana aprila i Venera i Mars su u Ribama podstičući vašu 12. kuću fantazija, begova i završetaka. Ovo bi mogao biti kraj ciklisa vaših veza bilo da su u pitanju različite osobe ili jedna ista sa kojom ste više puta raskidali i ponovo počinjali. Možda ste se i vi i ta osoba previše žrtvovali, a možda emocije nisu bile ravnomerno raspoređene između vas... Ipak, ovo može i da znači da biste se mogli predati svojoj mekšoj strani ličnosti i primiti tu ljubav koja vam se sve vreme nudi. Prihvatite je, Ovnovi! Mars će ostati u Ribama do 30. aprila stoga budite spremni da zaronite u emotivne dubine koje biste inače izbegavali. Uz pomračenje Sunca 8. aprila u Ovnu i retrogradni Merkur u vašem znaku do 25. aprila, moraćete zajedno sa partnerom da prođete mnoge stvari iz prošlosti, kako ne bi više bilo tih stvari iz prošlosti koje vas koče u sadašnjosti. Ovnovi, budite otvoreniji kada su u pitanju vaše potrebe i želje, a Venera će biti tu da pomogne. Budite spremni na to da i partner treba da bude isto tako otvoren. Da li se nekim od ovnova čini da su se previše zbližili sa nekom osobom? Ukoliko je tako, napravite sebi prostora. Ta neka privrženost će vas odbijati, ali vi ste zapravo krivac, vi ste stvorili tu atmosferu. Imajte to na umu pre nego što počnete sa bilo kakvim  optužbama na račun druge osobe.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ovnovi

Ovan mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Ovna

Ovan mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ovna

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.