Vage - Mesečni Horoskop

Image

April će biti ispunjen ljubavlju, Vage. Retrogradni ciklus Merkura u Ovnu počinje 1. aprila u vašoj sedmoj kući partnerstva. Popravka odnosa je sada moguća kroz isceljujuće razgovore. Kada i Venera uđe u strastvenog Ovna četvrtog, osećaćete se naelektrisano. Vaša moć privlačnosti sada će biti naglašena!

Pomračenje u znaku Ovna 8. aprila donosi neophodne promene u vašim najbližim odnosima, ohrabrujući vas da odbacite nezdravu dinamiku moći u odnosima. Dok prihvatate ovu transformativnu energiju, zapamtite da odnosi treba da se razvijaju! Kada se promenimo, otkrivamo novi potencijal koji nam omogućava da se povežemo jedni sa drugima na dubljem nivou.

Intenzitet raste kako Sunce ulazi u Bika devetnaestog, naglašavajući vašu osmu kuću resursa. Sa namerom, sada možete ponovo osmisliti svoje finansije i razvijati ih. Vaš odnos sa novcem se menja na dubok način. Događa se snažna promena koja vam omogućava da se oslobodite prepreka koje vas koče da napredujete. S ljubavlju se oslobađate potrebe da se preopterećujete tokom punog Meseca u Škorpiji 23. aprila, koji osvetljava vašu drugu kuću samoodrživosti i samopoštovanja.

Komunikacija u odnosima tećiće harmonično kada se stanice Merkura ponovo usmere direktno, dvadeset i petog, a odvijaće se i osnažujući razgovori. Venera ulazi u senzualnog Bika 29. aprila i mami vas da prihvatite ciljeve i obaveze koje su duboke i značajne. Tada prizivate više magije i manifestacije u svoj život i shvatate svoju moć.

Mars ulazi u Ovna tridesetog i podstiče vas da preuzmete inicijativu i formirate nove saveze, kako biste mogli da postignete svoje ciljeve zajedno sa drugima. Srećno ovog meseca, Vage!

Povoljni dani:

3, 11, 20

Dani izazova:

1, 8, 22

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vage

Vaga mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vage

Vaga mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Vage

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vage

"Ja balansiram" je ključna rečenica za ovaj znak, kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, vaga preuzima glavnu ulogu.. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za vagu, posebno ono...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.