Bikovi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Bikovi, ovog meseca, vi ste arhitekta svog uspeha.

Mlad Mesec je u Raku 5. jula, kada ćete možda biti veoma fokusirani na razliku između zajedničkih fondova i ETF-ova ili ćete imati pristup nekim drugim ključnim informacijama o investicijama. Ovo je dobar period da gledate tutorijale, pronađete mentora ili se pridružite nekom kursu.

Mars se udružuje sa Uranom u Biku 15. jula. Ovo bi mogao biti prelomni trenutak u vašem životu. Određena blokada bi mogla nestati pred vašim očima i odjednom ćete shvatiti da zapravo imate sasvim dovoljno samopouzdanja da krenete napred. Oluje su prošlost, a vi spremni da stisnete pun gas i ne osvrćete se.

Dvadeset i prvi jul donosi nam pun Mesec u Jarcu. Ovo je dobro vreme da se oslonite na svoj fond za putovanja. Bikovi, mogli biste imati priliku da posetite sjajnu destinaciju zbog poslovnog putovanja, ali ujedno uživate i u malo razgledanja. Ili, možda tokom vašeg privatnog odmora uočite poslovnu priliku. Sve u svemu, posao i zadovoljstvo sada se mogu preplitati.

Dvadeset i drugog, Sunce ulazi u znak Lava, a zatim se suprotstavlja Plutonu u Vodoliji. Ne možete se boriti protiv sistema. Umesto da započnete svađu sa snažnijim protivnikom (poput vašeg šefa), pokušajte da pronađete kompromis koji će biti koristan za obe strane.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Bikovi

Bik mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Bika

Bik mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Bika

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bika

Snažan i pouzdan, bik je prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada. Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima. Osobe rođene u znaku bika su veoma senzualne i taktilne....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.