Bikovi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Bikovi, ovog meseca zemlja vam se trese pod nogama. Merkur u Ovnu okreće se retrogradno 1. aprila, a pomračenje Sunca u istom znaku je 8. aprila. Moglo bi doći do velikih promena u vašoj kompaniji koje možda neće uticati direktno na vas, ali mogu uticati na vaš tim, menadžera ili odeljenje uopšte. Sačekajte da se prašina slegne u narednih nekoliko nedelja da vidite šta će se zbog ovih turbulencija promeniti u vašem životu.

Dvadesetog, Jupiter se spaja sa Uranom u Biku, kada vam se otvara novi put. Ovo može biti novi posao ili novi nadređeni. Ukoliko ste vlasnik preduzeća, ovo bi mogao biti revolucionarni novi proizvod ili unosna saradnja. Sada će se stvari brzo pokrenuti.

U Škorpiji je pun Mesec 23. aprila, a Merkur počinje da se vraća u direktan hod dva dana kasnije. Bikovi, vi možda u ovom periodu potpisujete ugovore ili sklapate sporazume. Moguća su partnerstva, saradnje i mentorstva. Zatražite pomoć i ona će se pojaviti.

Tridesetog, Mars ulazi u znak Ovna, gde će ostati sve do 8. juna. Ovo će vam dati trajniji priliv energije. Tokom ovog perioda možete biti veoma produktivni.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Bikovi

Bik mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Bika

Bik mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Bika

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Bika

Snažan i pouzdan, bik je prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada. Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima. Osobe rođene u znaku bika su veoma senzualne i taktilne....

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.