Škorpije - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Škorpije, ovog meseca, ono što je bilo skriveno sada će biti razotkriveno. Merkur u Ovnu okreće se retrogradno 1. aprila, a u Ovnu je takođe pomračenje Sunca 8. aprila. Nešto u vašoj svakodnevnoj rutini će se u ovom periodu poremetiti. Uverite se da imate rezervnu kopiju svih svojih podataka na računaru ili telefonu. Možda biste želeli da za svaki slučaj priključite računar na neprekidno napajanje, kako ne biste izgubili važne podatke.

Dvadesetog, Jupiter se udružuje sa Uranom u Biku. Škorpije, saradnja ili prilika koju ste pokušavali da izgradite sada bi mogla biti pred vama. To je sjajno, ali sada su svi u žurbi, te ćete možda morati brzo da se bacite na ovu stvar da biste osigurali ugovor.

U Škorpiji je pun Mesec 23. aprila, a Merkur ponovo počinje da se kreće direktno dva dana kasnije. Tada biste mogli dobiti neko priznanje od kolega ili uprave. Ako ste vlasnik preduzeća, neki od vaših proizvoda bi mogao da postane glavna vest. Sada ćete verovatno dobiti dodatan publicitet.

Tridesetog, Mars ulazi u znak Ovna, gde će ostati sve do 8. juna. Vi ćete u ovom periodu biti produktivniji, stoga je ovo pravo vreme da se uhvatite u koštac sa svojim najvećim projektima. Vaš tim odlično sarađuje i imate pristup svim materijalima koji su vam potrebni. Sada možete da radite punom parom.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Škorpije

Škorpija mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Škorpija mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Škorpije

Pod kontrolom, dobar eksterijer duboko utiče na škorpije. Strastven, prodoran i odlučan istraživaće sve dok ne dođe do istine. Možda neće puno izražavati I pokazivati emocije, ali budite sigurni da se ispod površine dešavaju...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.