Koza - Mesečni Kineski horoskop

Image

Koze, ovog meseca koristite pogodnosti. U četvrtak, 4. aprila, počinje mesec Jang zemljanog Zmaja. Tokom naredne četiri nedelje, neke koristi bi mogle doći direktno od vašeg posla. Moguće je da ćete dobiti povišicu, unapređenje ili neku vrstu bonusa, ali biste takođe mogli i da ostvarite odlične kontakte kroz svoj rad. Na primer, to može značiti da nudite usluge čuvanja dece nekome sa kim radite ili da partner vašeg kolege ima vezu koja može pomoći vašem detetu u obrazovanju ili sportu.

U ponedeljak, 8. aprila je pomračenje Sunca. Koze, nova tehnologija bi tada mogla da izazove probleme u vašoj kancelariji. Možda morate brzinski da naučite da je koristite ili ova tehnologija jednostavno ne funkcioniše dobro. Možda ćete morati pomoći svojim kolegama u navigaciji ovim nepoznatim vodama. Ukoliko ste vlasnik preduzeća, nadogradite svoju tehnologiju što pre.

U utorak, 23. aprila je pun Mesec, kada slučajni susret može dovesti do prijateljstva ili romanse. Moguće je da već poznajete ovu osobu i da niste razmišljali o njoj neko vreme, a sada ćete možda slučajno naići na nju dok kupujete u prodavnici, sedite u kafiću ili kružite tržnim centrom.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Koze

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Koze

Predusretljiva, nežna, saosećajna koza (ponekad se naziva ovca) je osmi znak kineskog zodijaka. Ove tihe i ponekad stidljive osobe imaju ogromno saosećanje, a emocije im često isplivaju na površinu. Često su veoma osećajne,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.