Zec - Mesečni Kineski horoskop

Image

Zečevi, ovog meseca negujete vrt svojih snova.

U petak, 5. jula, je mlad Mesec. Trenutno, reflektori su upereni pravo u vas. Gde god da idete, privlačićete pažnju obožavalaca i možete pronaći prave fanove. Ovo je sjajno vreme da se izložite svetu, bilo da to znači da se pojavljujete na sceni ili objavljujete na društvenim mrežama. Sada ćete biti veoma vidljivi. U subotu, 6. jula, počinje mesec Jin metalne Koze.

Ovog meseca, biće puno energije oko plodnosti, dece i kreativnosti. Ako ste spremni da proširite porodicu, sada ćete imati više sreće u pronalaženju stručnjaka koji vam mogu pomoći u planiranju iste. Možda ćete provesti više vremena sa svojom decom. Takođe je moguće da započinjete novi kreativni poduhvat, uključujući nešto vezano za muziku ili umetnost. Ovog meseca bićete veoma fokusirani na negovanje radosnih aspekata svog života.

U nedelju, 21. jula, imamo pun Mesec, a vi velike šanse za romantične susrete. Ukoliko tražite ljubavnu vezu, imate dobre šanse da pronađete odgovarajućeg partnera. Ovo je povoljno vreme da osvežite svoje profile na sajtovima za upoznavanje ili društvenim mrežama i aktivno učestvujete u društvenim okupljanjima.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Zečevi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Zeca

Zec je četvrti znak kineskog zodijaka. Zečevi su u Kini znak dugovečnosti i smatraju se prirodno srećnim. Ovaj znak je blagosloven sa mnogo divnih i prefinjenih kvaliteta. Osobe rođene u znaku zeca su nežne, elegantne, saosećajne...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.