Petao - Mesečni Kineski horoskop

Image

Petlovi, ovog meseca se bliži isplata. U četvrtak, 4. aprila, počinje mesec Jang zemljanog Zmaja. Tokom naredne četiri nedelje, mogli biste da preuzmete vodeću ulogu u svojoj porodici kada su u pitanju novčana pitanja. Moguće je da ćete odlučiti u šta ćete ulagati ili isprobati metodu proseka troškova, te kupovati po malo svakog meseca. Možda tražite načine da upravljate dugovima, tako što ćete prvo otplatiti najmanji iznos. Sve u svemu, trenutno ćete biti puni finansijskih ideja.

U ponedeljak, 8. aprila je pomračenje Sunca. Petlovi, nešto što je temelj vaših uverenja sada bi moglo da se promeni. Možda nešto što ste nekada smatrali istinom jednostavno više nije relevantno ili nešto sa čime ste se ranije identifikovali sada ne izgleda ispravno. Ovo bi moglo predstavljati veliku promenu u vašem životu.

U utorak, 23. aprila je pun Mesec. U ovom periodu, mogli biste se susresti sa impresivnom osobom koja želi da vas povede napred sa sobom. Možda ovo osoba ima laso obmotan oko zvezda i traži od vas da se uhvatite za konopac. To može biti neko ko može davam ponudi poslovne prilike ili želi da pobegne sa vama zbog romantičnog susreta.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Petlovi

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Petla

Neshvaćeni i kompleksni petao je deseti znak kineskog zodijaka. Poneki petlovi su jaki, tajanstveni i mirni tipovi ljudi, a poneki su veoma brbljivi. Mogu Vas osvojiti svojim šarmom ili biti Vaš najgori košmar. Kod petlova nema sredine. Petlov...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.