Vodolije - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Vodolije, ovog meseca stvari će biti sasvim drugačije. Merkur se okreće retrogradno 1. aprila dok je u Ovnu, a pomračenje Sunca u istom znaku čeka nas 8. aprila. Možda će biti velikih vesti u vašoj kompaniji, a ove promene bi vam mogle doneti prilike. Dok su drugi pod stresom, vi ćete možda ugledati kovčeg sa blagom.

Dvadesetog, Jupiter se udružuje sa Uranom u Biku, kada može postojati prilika za ulaganje u vezi sa vašom porodicom ili nekretninama. Ili, možda delite neku zaostavštinu i imovinu sa braćom i sestrama. Rođak bi vam mogao dati nešto od velike vrednosti.

U Škorpiji je pun Mesec 23. aprila, a Merkur se okreće direktno dva dana kasnije. Možda ćete u ovom periodu dobiti neko priznanje na poslu. Možete dobiti sjajnu recenziju od klijenta ili pozitivne komentare od višeg menadžmenta. I, možete da iskoristite ove sjajne informacije prilikom sledećeg pregleda vašeg poslovnog učinka.

Tridesetog, Mars ulazi u znak Ovna, gde će ostati sve do 8. juna. Tokom ovog perioda, možda putujete zbog posla. Možda ste u poseti udaljenoj kancelariji ili prisustvujete poslovnoj konferenciji. Takođe možete putovati na razgovor za posao, čak i ako bi vam ta prilika kasnije omogućila da radite na daljinu.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vodolije

Vodolija mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Vodolija mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vodolije

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.