Vodolije - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Vodolije, ovog meseca, nazadovanje je prikrivena korist.

U Raku je mlad Mesec 5. jula, a planiranje tada ključ uspeha. Ovo je dobar trenutak da sednete i sagledate gde želite da budete za godinu dana, tri godine ili pet godina od sada. Napišite korisne korake i stavite ih u svoj raspored. Na dobrom ste putu.

Mars se udružuje sa Uranom u Biku, petnaestog. Možda ćete se u ovom trenutku trgnuti, probuditi i poželeti da napravite radikalnu promenu. Mogli biste se prijaviti za posao u drugoj zemlji ili započeti posao ovog dana. Dok lako prolazite preko ograničenja, vidite da vam je put pred vama širok i otvoren.

Dvadeset prvi jul donosi nam pun Mesec u Jarcu. Vodolije, gubitak koji sada osetite je zapravo pobeda za vas. Ukoliko ne dobijete posao ili propustite ugovor, kasnije ćete videti da je to sve išlo u vašu korist. Ne plačite zbog onog što je izgubljeno. Uskoro ćete se smešiti.

Dvadeset i drugog, i Sunce ulazi u znak Lava, te pravi opoziciju sa Plutonom u Vodoliji. Ne potcenjujete svoju moć. Danas, drugi mogu da uvide vaš potencijal. Kada vam neko predloži da nešto možete da uradite, pokušajte.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vodolije

Vodolija mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Vodolija mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vodolije

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.