Lavovi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Lavovi, ovog meseca, grom udara u koprive i kreira promene. Merkur u Ovnu okreće se retrogradno 1. aprila, a pomračenje Sunca u istom znaku je 8. aprila. Moglo bi da dođe do promena u vašoj kompaniji zbog pravnih stvari ili je moguće da odluka viših rangova utiče na to da li vaša kompanija može da kupi drugu. Sve ovo može da se preliva na druge aspekte i utiče na vaš posao. Stoga, sada bi bila dobra ideja da ostanete u toku sa onim što se dešava sa vašom kompanijom.

Dvadesetog, Jupiter se udružuje sa Uranom u Biku. Ukoliko ste vlasnik preduzeća, ovo bi vam moglo doneti neverovatan prihod. Možda ćete dobiti besplatan publicitet ili velikog klijenta.

U Škorpiji je pun Mesec 23. aprila, a Merkur ponovo počinje da se kreće direktno dva dana kasnije, kada se vaš raspored puni. Možda ćete imati više sastanaka, klijenata i mogućnosti da se povežete sa ljudima uopšte. Ovo je dobro vreme za održavanje nekih strateških sesija.

Tridesetog, Mars ulazi u znak Ovna, gde će ostati sve do 8. juna. U ovom periodu fokusirajte se na sređivanje papirologije. Ovo je posebno važno kada je u pitanju zvanična papirologija za stvari kao što su porezi, otvaranje brokerskog računa ili bavljenje odnosima ili imigracijom zaposlenih.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Lavovi

Lav mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Lava

Lav mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Lava

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Lava

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.