Lavovi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Lavovi, ovog meseca, vaša jedinstvenost je vaša prednost.

Mlad Mesec je u Raku 5. jula, kada ćete možda početi da planirate svoje finansije za neki važan, prelomni trenutak. Ovo je dobro vreme da otvorite štedni račun za venčanje, kuću ili školovanje.

Mars se udružuje sa Uranom u Biku 15. jula. Tada su moguće velike promene na vašem poslu ili u vašoj industriji, što bi moglo otvoriti nove mogućnosti za vas. Istražite vesti koje vam danas stižu radi skrivenih prilika. Ovo bi moglo označiti sjajan početak.

Dvadeset i prvi jul donosi nam pun Mesec u Jarcu. Lavovi, ulaganje koje ste napravili u svoje veštine sada se zaista može isplatiti. Obavezno ih dodajte u svoj CV ili obavestite svog nadređenog da tečno govorite drugi jezik, poznajete softver za uređivanje fotografija ili imate dobre pregovaračke veštine.

Dvadeset i drugog, i Sunce ulazi u vaš znak, te pravi opoziciju sa Plutonom u Vodoliji. Jedna konekcija mogla bi vam promeniti život. Ovo je sjajan dan da se obratite ljudima sa kojima biste želeli da sarađujete. Pošaljite direktne poruke onima kojima se divite i pokušajte da sklopite neki dogovor.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Lavovi

Lav mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Lava

Lav mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Lava

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Lava

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.