Škorpije - Mesečni Horoskop

Image

April je harmoničan mesec za vas, Škorpije. Retrogradni Merkur u Ovnu počinje 1. aprila i okreće se kroz vašu šestu kuću brige o sebi, podstičući vas da se fokusirate na smanjenje stresa. Venera takođe ulazi u znak Ovna četvrtog i podseća vas da je samoljublje najbolja vrsta ljubavi. Vaša želja da brinete o svom umu, telu i duši sada postaje jača.

Snažno pomračenje takođe u znaku Ovna dešava se 8. aprila i podstiče vas da prekinete sa lošim navikama. Ukazaće vam se nova prilika vezana za posao, koja vas stavlja vas na novi put. Način na koji brinete o svom zdravlju se takođe transformiše, dok prihvatate svakodnevne rutine koje podržavaju vaš napedak. Somatski rituali mogu takođe podići vaše raspoloženje.

Odnosi će biti istaknuti kada Sunce uđe u Bika devetnaestog i spusti se u vašu sedmu kuću partnerstva. Ljubav sada cveta, dok gradite snažne temelje unutar vama najvažnijih odnosa. Osnažujući pun Mesec u vašem znaku 23. aprila osvetljava vašu prvu kuću sopstva. To će vam omogućiti da odbacite zastarele obrasce i perspektive. Oslobađanje od istih biće veoma zadovoljavajuće i spokojno.

Kada se Merkur ponovo vrati na direktnu putanju dvadeset i petog, scena je nameštena da napredujete i pomažete drugima. Kroz podršku, ljubav i brigu o sebi, lakše ćete biti tu i za druge kada zatreba. Venera prelazi u znak Bika 29. aprila, donoseći još više strasti i uzbuđenja u vaše odnose.

Sada privlačite ljude svojim šarmom! Mars ulazi u Ovna tridesetog i podstiče vas da preuzmete vođstvo na svom putovanju do blagostanja. Srećno ovog meseca, Škorpije!

Povoljni dani:

6, 13, 23

Dani izazova:

4, 10, 21

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Škorpije

Škorpija mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Škorpija mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Škorpije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Škorpije

Pod kontrolom, dobar eksterijer duboko utiče na škorpije. Strastven, prodoran i odlučan istraživaće sve dok ne dođe do istine. Možda neće puno izražavati I pokazivati emocije, ali budite sigurni da se ispod površine dešavaju...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.