Vodolije - Mesečni Horoskop

Image

April je ekspresivan mesec, Vodolije. Retrogradni Merkur u Ovnu počinje 1. aprila u vašoj trećoj kući komunikacije, pomažući vam da obrađujete svoje misli i ideje sa namerom. Kada Venera takođe uđe u znak Ovna, četvrtog, vaša sposobnost da se izrazite raste. Mogli biste da dajete komplimente i delite svoje želje sa drugima.

Hrabro pomračenje Sunca u znaku Ovna 8. aprila donosi potpunu transformaciju vašeg stila komunikacije i načina na koji koristite svoje reči. Sada shvatate kakav bi uticaj vaše briljantne ideje mogle da imaju na svet oko vas i koliko je važno da ih delite. Kako menjate svoj pristup i perspektive, lakše će vam biti da vodite moćne razgovore u kojima se čuje vaš glas.

Fokus se pomera na vašu intuiciju kada Sunce uđe u znak Bika 19. aprila i osvetli vašu četvrtu kuću emocija. Dok ulazite u svoj unutrašnji svet, uverite se da gradite zdrave granice umesto zidova. Promene vašeg okruženja mogu vam takođe podići raspoloženje. Stvorite sebi utočište! Vaša odlučnost biće na zavidnom nivou tokom punog Meseca u Škorpiji 23. aprila, koji naglašava vašu desetu kuću karijere i ciljeva. Jasnoća dolazi kada se Merkur ponovo usmeri direktno, dvadeset i petog.

Dozvoljavate sebi da budete vođeni emocijama, dok Venera ulazi u Bika 29. aprila, što vas dovodi u poravnanje. Želite iskrene konekcije i odnose sa ljudima do kojih vam je stalo i želite da se osećate bezbedno u ljubavi.

Mars ulazi u Ovna tridesetog, kada treba da obratite pažnju na to da dobro promislite pre nego što progovorite, ali da ipak govorite ono što mislite. Srećno ovog meseca, Vodolije!

Povoljni dani:

3, 11, 20

Dani izazova:

9, 17, 25

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vodolije

Vodolija mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Vodolija mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Vodolije

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vodolije

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.