Device - Godišnji Horoskop

Image

Vaša precizna, često kritički orijentisana perspektiva života proizilazi iz toga što vama upravlja inteligentan, logičan Merkur, a vi volite da stvari budu što je moguće predvidljivije.

Međutim, Device, sa učiteljem Saturnom koji se kreće kroz eterične Ribe, vaš suprotan znak, i vašu kuću partnerstva, ove godine nećete moći da računate na one predvidive interakcije koje ste cenili i na koje se rutinski oslanjate kao deo vaše svakodnevice.

Emocionalni mlad Mesec stiže u znaku empatičnih Riba početkom marta, osvetljavajući istu saosećajnu oblast u vašoj natalnoj karti kroz koju prolazi i Saturn, a vaš stav prema vama bliskim, ličnim odnosima omekšava.

Ova osetljiva energija koja oprašta čini očuvanje mira i izbegavanje konfrontacije vašim glavnim prioritetima, što bi trebalo da utiša vašu sklonost tome da servirate oštre kritike ljudima oko vas. Budući da ćete u ovom periodu biti mnogo pošteniji, postajete odličan posrednik za porodične konflikte i odlučno uho za slušanje i rame za plakanje za prijatelje ili kolege i njihove probleme.

Merkur je vaš kosmički vladar, a njegovi ozloglašeni turbulentni retrogradni ciklusi mogu vas pogoditi malo snažnije nego druge znakove. Zbog toga bi u ovim periodima (1–25. april, 4–28. avgust i 25. novembar–15. decembar) mogli nastati zdravstveni problemi, jer retro ciklusi Merkura mogu izazvati mentalni stres koji se manifestuje u vidu glavobolje, migrene, problema sa stomakom i slično.

Međutim, onaj u avgustu nakratko prolazi kroz vaš uzemljeni znak, tako da ćete možda moći da se nosite sa njime nešto bolje od ostalih.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Device

Devica godišnji Ljubavni horoskop
Pročitajte i godišnji Ljubavni horoskop za rođene u znaku Device

Devica godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Device

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Device

Sa konstantnim obraćanjem pažnje na detalje, devica je znak u zodijaku koji je najviše posvećen služenju. Njihov dubok smisao za humanost čini ih najbrižnijim znakom zodijaka, a metodičan pristup životu obezbeđuje da ništa...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.