Strelci - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Strelčevi, ovog meseca promena vam donosi nove avanture. Merkur se 1. aprila okreće retrogradno u Ovnu, a 8. aprila je pomračenje Sunca, takođe u Ovnu. Moglo bi da dođe do “zemljotresa” u vašoj industriji, a ono što se zajedno sa njime otvara su prilike za vas. Sagledajte promene koje se dešavaju, posebno one velike i javno poznate, a zatim napravite plan o tome kako možete da ih iskoristite da zgrabite blago.

Dvadesetog, Jupiter se udružuje sa Uranom u Biku, kada bi moglo doći do velikih promena u vašoj kancelariji. Moguće je da neki zaposleni odlaze iz kompanije ili budu otpušteni. Na vas ovo može uticati tako što ćete završiti sa dodatnim obavezama i većim obimom posla.

U Škorpiji je pun Mesec 23. aprila, a Merkur se okreće direktno dva dana kasnije. U ovom periodu, možda ćete imati neke privatne sastanke sa svojim nadređenim. Promene koje su se odvile ranije tokom meseca nastavljaju da stvaraju prilike. Možda ćete biti razmatrani za bolju poziciju.

Tridesetog, Mars ulazi u znak Ovna, gde će ostati sve do 8. juna. Strelčevi, u ovom trenutku bićete spremni da uskočite u novi posao ili novu vrstu ulaganja. Možda imate prijatelje ili članove porodice koji vas u tome podržavaju. Imate plan u ruci. Vreme je da zakoračite napred.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Strelci

Strelac mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Strelca

Strelac mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Strelca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Strelca

Radoznao i energičan, Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.