Jarčevi - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Jarčevi, ovog meseca otvara vam se neka prilika. Merkur se u Ovnu okreće retrogradno 1. aprila, a pomračenje Sunca u istom znaku je 8. aprila. Promene na vašem poslu ili poslu vašeg partnera mogu podrazumevati i promene kod kuće. Možda imate novi raspored ili radite na novoj lokaciji. Nove prilike će vam doneti mnogo izbora.

Dvadesetog, Jupiter se udružuje sa Uranom u Biku, kada neka prilika za ulaganje može izgledati previše dobra da biste je propustili, ali je zaista izvan vaše zone komfora, a rok za istu veoma kratak. Možda ćete morati da se povežete sa starijim rođakom ili finansijski promoćurnim prijateljem da vam pomognu da rešite ovu situaciju.

U Škorpiji je pun Mesec 23. aprila, a Merkur se vraća na direktnu putanju dva dana kasnije. Novac koji vam je obećan sada počinje da pristiže. Ovo može podrazumevati povećanje plate, veće provizije ili pozajmicu koju vam neko konačno vraća.

Tridesetog, Mars ulazi u znak Ovna, gde će ostati sve do 8. juna. Jarčevi, trenutno će mnogo toga biti na vašem stolu. Vaše poslovanje se možda širi, dok se u isto vreme mnogo stvari dešava kod kuće. U ovom periodu biće mnogo toga čime ćete morati žonglirati.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Jarčevi

Jarac mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Jarca

Jarac mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Jarca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Jarca

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.