Blizanci - Mesečni Horoskop

Image

April će biti ispunjen verom, Blizanci. 1. aprila, retrogradni Merkur u Ovnu je u vašoj jedanaestoj kući nade. Razmislite o svojim težnjama i otvorite svoj um novim perspektivama. Osećaćete se posebno društveno kada Venera uđe u vatrenog Ovna četvrtog, te bi tada mogli da vas privlače ljudi koji dele vašu viziju.

Transformacija se dešava tokom pomračenja u Ovnu 8. aprila, pomažući vam da ponovo osmislite šta zapravo znači povezivanje sa drugima. Internet bi mogao biti moćan kanal koji možete iskoristiti da se pokažete u pravom svetlu. Učiniti korak unazad i odaljiti se od prijateljstava koja vam ne nude reciprocitet oslobodiće energiju za usklađenije odnose.

Pozvani ste da svesno napredujete na svom duhovnom putu kada Sunce unese svoju toplinu u vašu dvanaestu kuću povlačenja, devetnaestog. Zdrav beg u nepoznato aktiviraće vašu maštu. Kada se opustite, bolje ćete se moći fokusirati na emocionalni rast. Pronalazićete načine da prihvatite brigu o sebi tokom punog Meseca u Škorpiji 23. aprila, koji osvetljava vašu šestu kuću zdravlja. S ljubavlju otpustite stare navike i pomerite fokus na usklađivanje svog uma, tela i duše. Zapamtite da je ljubav prema sebi praksa, koja se vežba i uči!

Biće lakše sarađivati sa drugima kada se Merkur vrati u direktan hod, dvadeset i petog, a karmičkih veza biće u izobilju kada Venera uđe u Bika 29. aprila. Emocionalna usredsređenost je ključ uspešnog ispoljavanja.

Zalagaćete se za ono u šta verujete i preuzimati inicijativu kada je u pitanju ono što vam je važno kada Mars uđe u znak Ovna, tridesetog. Srećno ovog meseca, Blizanci!

Povoljni dani:

5, 11, 21

Dani izazova:

12, 18, 25

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Blizanci

Blizanci mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Blizanci mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Blizanaca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Blizanaca

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Izražajan i oštrouman , blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti i nikada nećete biti sigurni sa kojom ćete se suočiti. Sa jedne strane blizanac može biti društven,...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.