Vage - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Pošto 1. aprila počinje još jedan retrogradni period Merkura, provodićete vreme preispitujući svoje prošle veze, pitajući gde ste pogrešili. Ovo je dobar trenutak da preispitate određene nezdrave dinamike koje izgleda da stalno ponavljate u odnosima i razmislite o neophodnim prilagođavanjima. Boginja ljubavi, Venera, prelazi u spontanog Ovna četvrtog, kada možete izgubiti deo svog uobičajenog fokusa na ravnotežu i harmoniju. Vaša pažnja sada će biti rasuta, dok dopuštate da želja za uzbuđenjem i trenutnim zadovoljstvom nadjača racionalno razmišljanje. Preuzimanje rizika može biti zabavno neko vreme, Vage, ali dugoročne posledice obično nisu vredne toga. Merkur se ponovo okreće direktno 25. aprila, stavljajući tačku na konfuziju koju ste osećali u poslednje vreme i donosi važne nove uvide i perspektive o vašem ljubavnom životu. Sada bi trebalo da budete u mogućnosti da počnete da dobijate neke zaključke o prošlim romantičnim situacijama, dok se radujete prihvatanju novih prilika.

Za parove:

Merkur je u Ovnu kada se 1. aprila okrene retrogradno, a vi ćete tada biti voljni da “tražite đavola”. Obično volite da očuvate mir, ali sada postoji nešto u vazduhu što može izazvati nesporazume, optužbe ili nešto još gore. Varnice mogu dovesti do dobrog provoda u spavaćoj sobi, Vage, ali potencijalna emocionalna šteta koju mogu da naprave nije vredna toga. Venera, vaša ljupka planetarna vladarka, sarađuje sa agresivnim Ovnom 4. aprila, paleći iskre i donoseći naglu želju za akcijom. Čak i ako postoji mnogo toga što želite da radite zajedno, postoji samo određen broj sati u danu. Dajte sve od sebe da se zabavite i ostanete aktivni, a da ne iscrpljujete jedno drugo. 25. aprila, Merkur se vraća direktnoj putanji, dok je još uvek u glasnom, ekstrovertnom Ovnu, što vam može pomoći da iznesete svoju poentu na mnogo konstruktivniji način. Da, i dalje želite da budete saslušani, ali vaše reči sada neće biti toliko oštre i štetne kao što su bile ranije tokom meseca. Glasno i jasno ne mora uvek značiti i ljutito.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Vage

Vaga mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Vage

Vaga mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Vage

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Vage

"Ja balansiram" je ključna rečenica za ovaj znak, kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, vaga preuzima glavnu ulogu.. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za vagu, posebno ono...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.