Ribe - Mesečni Poslovni Horoskop

Image

Ribe, ovog meseca dobijate jasnoću. Merkur u Ovnu se okreće retrogradno 1. aprila, a pomračenje Sunca u istom znaku je 8. aprila. Promena u vašim finansijama dovodi do toga da ponovo razmislite o svojoj potrošnji. Ovo je vreme da obratite pažnju na ono što se dešava sa vašim novcem. Uverite se da pazite na svoje naloge, da su vaše lozinke jake i da pripazite na svoj budžet.

Dvadesetog, Jupiter se udružuje sa Uranom u Biku, kada ćete možda otkriti neke zanimljive informacije koje određenu investiciju čine mnogo privlačnijom, ali to bi moglo doći na naplatu kasnije. Budite oprezni sa nepoznatim investicijama.

U Škorpiji je pun Mesec 23. aprila, a Merkur se ponovo vraća u direktan hod dva dana kasnije. Posle mnogo vremena, možda ćete konačno dobiti sertifikat, licencu ili dozvolu koju ste čekali. Sada možete početi da napredujete sa svojim projektom.

Tridesetog, Mars ulazi u znak Ovna, gde će ostati sve do 8. juna. Ribe, sada ćete imati više mogućnosti za zarađivanje novca nego inače. Možda ćete pronaći sekundarni izvor prihoda ili dobiti veću platu. Ukoliko ste vlasnik preduzeća, mogli biste da ostvarite više prodaje.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ribe

Ribe mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Ribe

Ribe mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ribe

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ribe

„Razumevanje“ je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja drugih...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.