Lavovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Image

Zaljubljeni parovi

Zaljubljeni ste u ljubav, Lavovi, i zaista uživate u tome da budete u partnerstvu ove godine i svemu što dolazi sa time. Drama čini da se osećate živima i možete lako postati zavisni od ljudi.

Putovanje ambicioznog Saturna kroz vašu transformacionu osmu kuću utiče i na vašu vezu, pogotovo jer ovo partnerstvo takođe naglašava vašu kuću seksualnosti.

Da li je vaša veza spremna za seksualno buđenje? Čak i ako ste savršeno skladni u fizičkom smislu, uvek ima prostora za poboljšanje. Ljudi koji kažu „Ako nije pokvareno, ne popravljaj“ ne znaju o čemu pričaju. Uvek postoji prostor za više fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog intenziteta, a uskoro ćete ga pronaći!

Agresivni Mars se pridružuje Saturnu u saosećajnim Ribama i vašoj kući obnove između kraja marta i početka maja, stavljajući u centar pažnje intimnije stvari poput novca. Ovo može biti mračni, tajnoviti tranzit tokom kojeg ćete se možda oboje suzdržavati da delite stvari jedno s drugim više nego obično.

Ovo stvara varljivo, sumnjivo okruženje u kojem stvari mogu brzo da krenu nizbrdo. Izgraditi poverenje sada neće biti lako, ali njegovo aktivno rušenje treba izbegavati po svaku cenu.

Ako ne možete biti potpuno transparentni, barem nemojte lagati jedno drugo pravo u lice.

U potrazi za ljubavi

Znate kako kažu da niste spremni da volite nekog drugog, dok ne zavolite sebe? To bi trebao biti i vaš lični moto ove godine, Lavovi!

Kako vas mudri Saturn podstiče da istražujete nove načine učenja i širenja znanja i vidika, to utiče i na način na koji se bavite svojim intimnim odnosima. Bez obzira da li ste imali romanse kao iz filma ili problematične veze, spremni ste da ostavite prošlost iza sebe i suočite se sa trenutnim ili potencijalnim romantičnim problemima u budućnosti.

Raditi na sebi i sopstvenim problemima kako biste postali zdravija i kvalitetnija verzija sebe za svog budućeg partnera je ono o čemu se radi u ovom ozbiljnom, važnom tranzitu.

Međutim, kao vatreni znak koji voli zabavu, ne možete da podnesete da je ljubav ozbiljna baš sve vreme, tako da vam lunacije poput mladog Meseca u Strelcu i vašoj kući zabave početkom decembra pomažu da se opustite i ne shvatate ljubav toliko ozbiljno.

Drugi uzbudljivi i spontani vatreni znaci (posebno Ovan) u ovom periodu bi vam odlično pasali, dok se otvarate svetu i istražujete šta (i ko) sve postoji za vas. Veze na daljinu sada će vam biti privlačne, kao i spontane avanture dok putujete, iz očiglednih razloga.

Zabava će u ovom periodu biti na vrhu vaše liste prioriteta, a ozbiljno shvatanje nekoga na samom dnu.

Samo obavestite potencijalne ljubavnike o svojim namerama i očekivanjima pre nego što bilo šta započnete.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Lavovi

Lav godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Lava

Lav godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Lava

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Lava

Svi su obavešteni kada moćni lav ulazi u centar pažnje. Dobar razlog za privlačnost je ključna reč za dramatičnog, kreativnog i društvenog lava. Vatrenom i samouverenom, lavu je izuzetno teško odoleti. Lav će doneti puno...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.