Jarčevi - Mesečni Horoskop

Image

April je intuitivan mesec, Jarčevi. Retrogradni Merkur je u Ovnu i vašoj četvrtoj kući emocija 1. aprila. Ovo je poziv da smirite svoj um kako biste mogli da opustite svoje telo. Venera takođe ulazi u znak Ovna četvrtog, donoseći senzualnost i želju. Dok slušate poruke svog srca, mogli biste otkriti da žudite za dubljim konekcijama.

Pomračenje Sunca u znaku Ovna 8. aprila poziva vas na emocionalno resetovanje. Ranije zakopana osećanja sada se otkrivaju. Vaši instinkti su istančani, a vaš unutrašnji glas govori glasno i jasno, saopštavajući šta vam je potrebno da biste se osećali bezbedno. Konektovanje sa vašim duhovnim vodičima i precima će vam pružiti dodatnu podršku i vođstvo!

Inspiracija vas podstiče da dotaknete svoj izvor mašte devetnaestog, kada Sunce uđe u Bika i obasja vašu petu kuću stvaranja. Potrudite se da radite na projektu po pitanju kojeg ste strastveni i on će vam doneti nagrade. U vašem društvenom životu se stvaraju značajne konekcije, te biste se čak mogli naći i na udaru romantičnih gestova. Ljudi će sada biti zainteresovani da se povežu sa vama!

Pun Mesec u Škorpiji 23. aprila daje vam motivaciju koja vam je potrebna da ponovo pronađete nadu, dok osvetljava vašu jedanaestu kuću težnji. Govorićete iz srca kada se retrogradni hod Merkura završi dvadeset i petog.

Venera ulazi u Ovna 29. aprila i rasplamsava vašu želju za povezivanjem. Vreme je da se zabavite i istražite jednostavna zadovoljstva života! Mars ulazi u Ovna tridesetog i aktivira vaše intuitivne sposobnosti. Srećno ovog meseca, Jarčevi!

Povoljni dani:

9, 18, 20

Dani izazova:

2, 8, 15

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Jarčevi

Jarac mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Jarca

Jarac mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Jarca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Jarca

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.