Jarčevi - Mesečni Horoskop

Image

Početak meseca donosi promene, Jarčevi, jer Merkur ulazi u Lavovski domen 2. jula, što budi vašu osmu kuću transformacije. Procenite i preispitajte svoj stil komunikacije, te napravite prilagođavanja koja će vam pomoći da ostvarite intimnije odnose. Način na koji se izražavate i povezujete sa drugima sada postaje smeliji!

Petog jula, intuitivni mladi Mesec u Raku dodiruje vašu sedmu kuću ljubavi, otvarajući nove puteve u sferi romantičnih odnosa.

Kada i Venera 11. jula pređe u znak Lava, pozvani ste da zaronite u dubine da biste izrasli. Ovo može biti dobro vreme da poboljšate i svoj odnos sa novcem. Spajanje vaših resursa i talenata može dovesti do stvaranja nečega velikog. Mars ulazi u Blizance 20. jula i unosi balans u vašu šestu kuću zdravlja, pozivajući vas da se okrenete zdravijim navikama.

Dvadeset i prvog jula, pun Mesec u vašem znaku osnažuje vas da otpustite stare verzije sebe kako biste manifestovali obilniju stvarnost. Vaše perspektive se pozitivno menjaju kada se oslobodite starih perspektiva i dopustite svetlosti punog Meseca da otkrije ko više niste.

Strasti se zagrevaju kada Sunce 22. jula takođe pređe u Lava, stvarajući pozornicu za vas na koju treba da zakoračite kako biste savladali strahove i prevazišli nesigurnosti. Rasklopite stare strukture kako biste stvorili nove. Uživanje se povećava kada hrabro prihvatite promene. Ovo je vreme da prihvatite svoju tamniju stranu i praktikujete magiju.

Merkur ulazi u Devicu 25. jula i aktivira vašu devetu kuću ekspanzije. Smislite plan za najidealniju, zabavnu avanturu.

Srećno ovog meseca, Jarčevi!

Povoljni dani:

9, 21, 27

Dani izazova:

2, 6, 15

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Jarčevi

Jarac mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Jarca

Jarac mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Jarca

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Jarca

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.