Zmija - Mesečni Kineski horoskop

Image

Zmije, ovaj mesec imate u rukama skicu za uspeh.

U petak, 5. jula, je mlad Mesec, kada ćete možda dobiti poziv za pomoć od organizacije ili verske grupe kojoj pripadate. Možda im je potrebna pomoć za predstojeći događaj ili prikupljanje sredstava. Iako ovo može doneti prestiž, takođe zahteva značajnu posvećenost sa vaše strane. Pažljivo razmotrite svoje opcije.

Subota, 6. jul, donosi nam mesec Jin metalne Koze. Ovog meseca, dugoočekivani ugovor ili sporazum može konačno biti realizovan. I, možda ćete otkriti da je ovo vredelo čekati kada vidite da se puno onoga što ste želeli nalazi u ovom dokumentu, ili da su stranke voljne da pregovaraju i dodaju stavku koji ste tražili. Ako ste uključeni u nekretnine ili prodaju, ovo može biti veoma profitabilan mesec za vas. Drugi će biti veoma voljni da se prilagode vašim zahtevima.

U nedelju, 21. jula, čeka nas pun Mesec, a strast se rasplamsava u vašem intimnom životu. Vaša atraktivnost biće naglašena, te privlačiti obožavaoce kao med pčele. Ukoliko tražite ljubav, možda ćete biti traženi od strane nekoga ko je zainteresovan da popije piće sa vama. Ako ste već u ljubavnoj vezi, razmislite o romantičnoj večeri ispunjenoj večerom i plesom.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Zmije

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Zmije

Mudra i često misteriozna zmija je šesti znak kineskog zodijaka. Oni su fizički upečatljivi i često imaju divan osećaj za lični stil. Zmije su nezavisne osobe koje prate svoj put, bez obzira šta drugi misle o tome. Zmije...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.