Zmija - Mesečni Kineski horoskop

Image

Zmije, ovog meseca čistite zastarelu energiju. U četvrtak, 4. aprila, počinje mesec Jang zemljanog Zmaja. Tokom naredne četiri nedelje, možete pronaći svoju unutrašnju ravnotežu. Možda ćete provesti više vremena radeći na sebi, što može dati neke fenomenalne rezultate. To može podrazumevati da razgovarate sa savetnikom, vodite dnevnik ili analizirate svoje prošle odluke. Tokom ovog perioda, možete se osloboditi reagovanja na stimuluse i doneti odluku o tome šta zaista želite da radite.

U ponedeljak, 8. aprila je pomračenje Sunca. Zmije, ovo je dobar period da vidite šta možete da uberete od dostupnih plodova. Može doći do promena na tržištu koje vam omogućavaju da ostvarite neki profit. Ili možda birate sigurnije investicije, one koje mogu prebroditi povremenu oluju. Ovo je takođe dobar trenutak da sagledate strategije koje vam mogu pomoći da diversifikujete svoj investicioni iliprofesionalni portfolio.

U utorak, 23. aprila je pun Mesec, kada možete dobiti vesti da su se vaš prijatelj ili brat ili sestra verili ili venčali. Možda im možete pomoći u proslavi ili planirate da prisustvujete venčanju na dalekoj destinaciji. Ukoliko tražite ljubav, razmislite o odlasku na krstarenje za samce.

Ostali znaci

Image

Pacov

Image

Bivo

Image

Tigar

Image

Zec

Image

Zmaj

Image

Zmija

Image

Konj

Image

Koza

Image

Majmun

Image

Petao

Image

Pas

Image

Svinja

Zmije

Kineski horoskopski znaci
Proverite i ostale znake kineskog horoskopa

Kineski kalendar
Pogledajte elemente u kineskom kalendaru

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Zmije

Mudra i često misteriozna zmija je šesti znak kineskog zodijaka. Oni su fizički upečatljivi i često imaju divan osećaj za lični stil. Zmije su nezavisne osobe koje prate svoj put, bez obzira šta drugi misle o tome. Zmije...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.