Ovnovi - Mesečni Horoskop

Image

Jul započinje u obilju, Ovnovi, kako Merkur uđe u Lava 2. jula i aktivira vašu petu kuću stvaranja. Oživite projekte po pitanju kojih ste strastveni tako što ćete kreirati savršen plan! Deljenje ideja sa drugima je oblik samoizražavanja koji će vam doneti zasluženo priznanje.

Petog, mlad Mesec u Raku i vašoj četvrtoj kući intuicije budi vaš unutrašnji svet i poziva vas da prigrlite svoje emocije. Kada Venera uđe u Lava 11. jula, vaša moć manifestacije biće naglašena, kao i vaša harizma. Drugi ljudi će vašu hrabrost smatrati izuzetno atraktivnom. Uz tako razigranu i romantičnu atmosferu, sreća preovladava.

Vaša vladajuća planeta Mars ulazi u radoznalog Blizanca 20. jula i smešta se u vašu treću kuću komunikacije. Ovo je vreme za inspiraciju, ideje i negovanje strpljenja. Dvadeset i prvog, pun Mesec u Jarcu osvetljava vašu desetu kuću profesionalnih aspiracija. Ovo je savršeno vreme da pokažete svetu svoje veštine i talente. Ažurirajte svoje biografije, CV-jeve, portfolije i profile na mrežama. Razmislite o tome da li su vaši dugoročni ciljevi u skladu sa vašim pravim “ja” i napravite potrebna prilagođavanja kako biste obnovili ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

Energija se menja kada Sunce uđe u Lava dvadeset i drugog, osnažujući vas da sledite svoje srce i prigrlite zadovoljstvo. Ovaj svež, obnovljen duh mogao bi vas navesti da preduzmete proračunati rizik koji će vaše snove pretvoriti u stvarnost. Radost i spontanost se bude kroz povezivanje sa vašim unutrašnjim detetom, zato se obavezno zabavite!

Merkur ulazi u Devicu 25. jula i smešta se u vašu šestu kuću zdravljai blagostanja, što vam pomaže da usmerite pažnju ka zdravijim navikama.

Srećno ovog meseca, Ovnovi!

Povoljni dani:

2, 11, 25

Dani izazova:

6, 13, 20

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ovnovi

Ovan mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ovna

Ovan mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ovna

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.