Ovnovi - Mesečni Horoskop

Image

Ovo je mesec svesnih akcija, Ovnovi. 1. aprila počinje retrogradni Merkur u vašem znaku i podstiče vas da usporite. Uz pronicljivu pauzu, pronaći ćete nove načine za autentičnu komunikaciju. Venera ulazi u Ovna i osnažuje vašu prvu kuću samoaktualizacije 4. aprila, pozivajući vas da se u potpunosti izrazite. Možda na neki način sada menjate svoj izgled ili vibraciju!

Pomračenje Meseca u znaku Ovna aktivira nebo 8. aprila i pokreće transformaciju vaših perspektiva. Razvijate se, i u okviru toga imate mogućnost da iskoristite snažniji osećaj moći i snage. Pošto je ovo pomračenje u vašem znaku, reflektori su na vama!

Energija se potpuno menja kada Sunce 19. aprila uđe u produktivnog Bika i smesti se u vašu drugu kuću stvaranja bogatstva i talenata. U vama će tada postojati želja da izgradite svoj život i iskoristite svoje veštine. Pozvani ste da upravljate svojim resursima kada pun Mesec u znaku Škorpije osvetli vašu osmu kuću novca, 23. aprila. Otpustite sve u šta više nemate poverenja.

Dok se Merkur ponovo usmerava direktno dvadeset i petog, samopouzdanje će vam se vratiti. Venera ulazi u Bika 29. aprila i pridružuje se Suncu u vašoj drugoj kući imovine i samopoštovanja. Venera će podići vaš način razmišljanja o novcu na drugačiji, viši nivo i dati vam samopouzdanje da stvarate svoje nasleđe. Dajte sebi vremena i fokusirajte se na kvalitet, a ne na količinu za najbolje rezultate!

Mars ulazi u vaš znak i podgreva strasi tridesetog. U ovom periodu, ubrzano ćete se razvijati tako što ćete prekinuti konekciju sa zastarelim verzijama sebe. Srećno ovog meseca, Ovnovi!

Povoljni dani:

4, 8, 30

Dani izazova:

1, 15, 22

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ovnovi

Ovan mesečni Ljubavni horoskop
Pročitajte i mesečni Ljubavni horoskop za rođene u znaku Ovna

Ovan mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ovna

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.