Ribe - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Vaša inspirativan vladar, Neptun, okreće se retrogradno dok je udružen sa vašim kreativnim znakom 2. jula, što znači da imate čitav mesec pred sobom da pokrenete neke od svojih romantičnih planova. Sada kada jasno vidite stvari, jedva čekate da počnete da gradite svoje “srećno do kraja života”! Postoje neki nepredviđeni romantični događaji sa kojima bi trebalo da se pozabavite tokom nestabilnog nebeskog sastanka Marsa i Urana 15. jula, koji bi vas mogao izbaciti prilično snažno iz vaše igre. Zašto svaki put kada vam se desi dobra stvar, nešto dođe i uništi je? Izbegavajte ovakav katastrofalan mentalitet, Ribe. Možda je tajming samo pogrešan. Pokušajte ponovo kasnije. 21. jula stiže romantični trigon Sunca i Neptuna koji vam pomaže da se oraspoložite i otvorite za nešto neverovatno. Vaša intuicija je sada uključena u univerzalni sistem poruka koje vam šalje Univerzum, tako da nemojte zanemariti znakove pored puta koji vode do onih „zamišljenih“ trenutaka. Ako se osećate kao da vas je udario grom kada pogledate nekoga - čestitamo. Možda ste upravo pronašli svoju srodnu dušu.

Za parove:

Postoje neki ključni astrološki događaji koji utiču na vašu emocionalnu vezu ovog meseca, počevši od trenutka kada vaša matična planeta Neptun krene retrogradnim hodom dok je u vašem znaku, 2. jula. Vaša podsvest je sada u fokusu i mogli biste da otkrijete da izaziva teška emocionalna iskustva ili nerazjašnjena osećanja iz prošlosti na površinu. Ne isključujte svog partnera iz ovih problema, Ribe. Njegova podrška je neophodna za vaše izlečenje. Petnaestog, divlji susret Marsa i Urana podstiče vašu buntovnu stranu da ispliva, što bi moglo predstavljati probleme u vašoj vezi ako odlučite da radite mnogo stvari bez svog partnera. S druge strane, ovaj aspekat bi mogao biti uzbudljiv ako ga uključite u svoj nestašluk. Na vama je u kom pravcu će se stvari sada odvijati. Kada se 21. jula formira sanjivi trigon Sunca i Neptuna, briljiraćete u stvaranju romantične atmosfere u kojoj se oboje osećate sigurno i udobno. Vaš saosećajni stav olakšava vašem partneru da se otvori i podeli više sebe sa vama, a vaša veza postaje sve jača svakim trenutkom. Vreme je da napravite neke magične uspomene.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ribe

Ribe mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Ribe

Ribe mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ribe

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ribe

„Razumevanje“ je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja drugih...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.