Ribe - Mesečni Ljubavni Horoskop

Image

Ukoliko ste sami:

Vaše samopouzdanje bi moglo biti dovedeno u pitanje u nekom trenutku tokom narednih nekoliko nedelja, jer Merkur 1. aprila postaje retrogradan u vašoj drugoj kući, te počinjete da se borite sa istim. Budite strpljivi i imajte razumevanja za sebe dok učite da budete manje oštri i osuđujući kada je u pitanju vaše ponašanje u prošlosti. Nije svaki raskid ili bol u srcu bio vaša krivica. Iskrenost i saosećanje biće u ravnoteži kada se Venera udruži sa direktnim Ovnom 4. aprila i pomogne vam da otvoreno izrazite svoja osećanja. Međutim, biće važno da ublažite te sirove emocije osetljivošću, Ribe, ili biste mogli da se okomite na nekoga ko to zaista ne zaslužuje. Vaša aura zračiće zadivljujućom mešavinom vatre i vode tokom konjunkcije Marsa i Neptuna u vašem nežnom znaku 28. aprila, te tada možete da iskoristite svoj očigledan šarm i druge simpatične kvalitete da biste privukli tipove ljudi sa kojima biste želeli da se viđate. Umetnički nastrojeni Rak ili kreativni Lav bi sada bili odličan izbor.

Za parove:

Vaša stidljivost dobija sasvim drugo značenje kada se Merkur okrene retrogradno 1. aprila u Ribama. Vaš partner bi sada lako mogao pogrešno protumačiti to što ste tihi kao ljutnju, a vaše sarkastične šale kao pasivnu-agresiju. Slanje poruka je sada posebno nesigurno, jer je teško precizno prepoznati nečiji ton samo na osnovu otkucanih reči. Novčano motivisana Venera prelazi u spontanog Ovna četvrtog, iskušavajući vas da kupite nešto što verovatno znate da ne možete sebi da priuštite ili ne bi trebalo da kupite iz nekog drugog razloga. Te kupovine u poslednjem trenutku će sigurno izazvati napetost u vašoj vezi, stoga budite sigurni da je to nešto bez čega zaista ne možete da živite i da ste spremni da to addekvatno opravdate pre nego što napustite kasu. 28. aprila, vaša moćna prva kuća ugošćuje intuitivnu konjunkciju Marsa i Neptuna, što će vas učiniti veoma sinhronizovanima sa svojim partnerom. Vaši predosećaji o partnerovim osećanjima i postupcima sada mogu biti zastrašujuće tačni, do tačke u kojoj vaše inutitivne sposobnosti gotovo deluju nametljivo. Vaš glavni prioritet u ovom periodu trebalo bi da bude da vodite računa emocijama svoje druge polovine.

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ribe

Ribe mesečni horoskop
Pročitajte i mesečni horoskop za rođene u znaku Ribe

Ribe mesečni Poslovni horoskop
Pročitajte i mesečni Poslovni horoskop za rođene u znaku Ribe

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ribe

„Razumevanje“ je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja drugih...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.