Ovnovi - Godišnji Ljubavni Horoskop

Image

Zaljubljeni parovi

Ovnovi, uglavnom se brzo se krećete korz većinu aspekata svog života, uključujući i vaše partnerske odnose. Međutim, previše spontanosti ove godine moglo bi da vas spreči da značajno napredujete u svom ljubavnom životu.

Saturnovo partnerstvo sa kreativnim Ribama pomaže vam da koristite svoju maštu i intuiciju kada je u pitanju ljubav, što zaista budi vašu romantičnu stranu. Ako obično niste tip osobe koja voli držanje za ruke tokom dugih romantičnih šetnji plažom u sumrak, mogli biste iznenaditi sami sebe – i svog partnera – svojim romantičnim potezima ove godine.

Usporavanje ili potpuno zaustavljanje da biste uživali u pogledu ispred sebe može vas staviti u mnogo zdravije stanje od onog u kojem ste bili kada ste jurili okolo kao muva bez glave prošle godine. Vaš seksualni život je važan deo vaše veze, tako da kada se vaš moćni vladar Mars susretne sa vašim agresivnim znakom krajem aprila, atmosfera će biti električna, agresivna i takmičarski nastrojena.

Ljubomora bi mogla da izmakne kontroli tokom ovog intenzivnog tranzita, stoga pokušajte da ne zauzimate tako primitivan pogled na ljubav. Koliko god to možda želeli, ne možete da udarite partnera buzdovanom i odnesete ga na ramenu nazad u svoju pećinu!

Mars u Biku tražiće finansijsku sigurnost u vašoj kući novca od početka juna do kraja jula, što naglašava sve aspekte vašeg zajedničkog novca. Vi po prirodi volite da trošite novac, tako da ćete možda imati nekih problema koje će trebati rešiti, ukoliko ste u vezi sa osobom koja više voli da štedi.

Strpljenje će biti ključ uspeha tokom ovog tranzita za izgradnju bogatstva, tako da ste verovatno vi ti koji bi trebali da se prilagode ovoj energiji metodičnije potrošnje.

Ukoliko se ne suzdržite od impulsivnih kupovina koje crpe i stanjuju vaš bankovni račun, a malo toga doprinose vašem zajedničkom budžetu, to će se neizbežno završiti prepirkama, kojima niko zaista ništa ne dobija.

U potrazi za ljubavi

Vi ste spremni da rizikujete i ne volite kada se stvari ponavljaju, postaju monotone ili zastare, ali vaše ovogodišnje ljubavne lekcije uključuju upravo shvatanje vrednosti pronalaženja zaključka i stavljanja tačke na stvari, pre nego što pređete na sledeću veliku romantičnu avanturu.

Saturn će biti udružen sa prijemčivim Ribama u vašoj kući intuicije, tako da će vaš pristup ljubavi ove godine biti donekle mekši. Umesto da se borite protiv važnih trenutaka iz kojih mnogo toga možete naučiti, veća je verovatnoća da ćete ove godine zastati i zaista prihvatiti lekcije, što može napraviti veliku razliku.

Usporavanje tokom ovog introspektivnog planetarnog partnerstva pokazuje vam da je odvajanje vremena za emocionalno izlečenje od raskida pre nego što pokušate da nastavite dalje mnogo zdravije od alternative koju ste preferirali u prošlosti.

Ove godine Venera neće biti retrogradna, a kada boginja ljubavi provodi svo svoje vreme krećući se unapred, to je dobar znak za vaš ljubavni život. Niste neko ko se drži prošlosti, tako da ova stalna pokretačka energija koja gleda ispred sebe, i ne osvrće se, znači da se ni vi nećete zaglaviti u kolotečini žudeći za onim što je nekada bilo.

Naravno, ovo donekle smanjuje i vreme koje ćete provesti razmišljajući o stvarima, ali trebalo bi da imate mnogo prilika da naučite vredne ljubavne lekcije, bez stavljanja prošlosti na pijedestal.

Vaš seksualni život počeće da kulja kada vaš snažni vladar Mars bude u provodio veći deo novembra i decembra u vama srodnom vatrenom znaku Lava i vašoj kući romantike, što znači da postoji uzbudljiv i velik potencijal za upoznavanje nekog novog krajem godine. Zabava će vam tada biti glavni cilj, stoga potražite nekoga ko voli da radi iste stvari kao i vi.

Duboko emotivni vodeni znaci koji samo žele da sede i pričaju o svojim osećanjima neće vam najbolje odgovarati u ovom periodu!

Ostali znaci

Image

Ovan

Image

Bik

Image

Blizanci

Image

Rak

Image

Lav

Image

Devica

Image

Vaga

Image

Škorpija

Image

Strelac

Image

Jarac

Image

Vodolija

Image

Ribe

Ovnovi

Ovan godišnji horoskop
Pročitajte i godišnji horoskop za rođene u znaku Ovna

Ovan godišnji Poslovni horoskop
Pročitajte i godišnji Poslovni horoskop za rođene u znaku Ovna

Šta astrologija kaže o osobama rođenim u znaku Ovna

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine ...

Više o vama

Numerologija
Izračunajte Vaš broj životnog puta.